وای خدایا دکتر به من نگه استراحت کن که اصلاااا شرایطشو ندارم با یه بچه یکساله😖همین آمپولا بسمه
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
عزیزم من هفته ۲۷ دچار انقباض شدم حالت خفیف پریودی داشتم با ترشحاتی که رگه خیلی ضعیفه خون توش بود در مورد سفتی شکم نمیتونم نظر بدم چون از همون موقع که حرکت نی نی هارو حس کردم شکمم سفت میشه ... بعد انقباض بلافاصله رفتم دکتر معاینه کرد گفت دهانه رحمت یه ذره نرم شده و برام ۶ تا آمپول بتا داد که سه تاشو آخر ۲۷ و سه تاشو ۲۴ ساعت بعد هر هفته هم پرولوتون میزنم و ههر ۱۲ ساعت ایزوکسوپرین الان هم ۲۹ هفته هستم و استراحت نسبی .برا امپول بگم که حتما بزن چون اگه خدایی نخواسته زایمان کنی نی نی برای تنفس دچار مشکل میشه ولی این آمپول جون بیشتر بچه هارو نجات میده هیچ ضرری برای بچه نداره ولی مقاومت بدن خودتون یه خرده پایین بیاد ممکنه زود سرما بخوری یا مثلا مستعد عفونت خفیف شی اونم یه درصد کم که با تغذیه خوب قابل پیشگیریه ... مواظب باش حتما تا ۳۴ هفته دوام بیار خدا نکنه بچه ها محتاج دستگاه بشن کلی عذاب میکشن