2777
2789

چند وقته هی شکمم سفت میشه یهو. به دکترم گفتم ترسوند گفت اینا انقباض رحمه و خطرناکه. بهم گفت استراحت کنم اگه باز تکرار بشه کلی آمپول نوشته برم بزنم. آمپولا واسه ریه بچه ست. امروز باز ۳ بار شکمم اونجوری شد خیلی میترسم. تورو خدا اگه اطلاعی دارید کمکم کنید 😓

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی

نمیدونم😕

وای خدایا دکتر به من نگه استراحت کن که اصلاااا شرایطشو‌ ندارم با یه بچه یکساله😖همین آمپولا بسمه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم😕 وای خدایا دکتر به من نگه استراحت کن که اصلاااا شرایطشو‌ ندارم به یه بچه یکساله😖همین آمپو ...

ایشالا کارت به استراحت نرسه. منم از مامانمینا دورم مجبورم خودم به کارام برسم

انقباض رو نمیدونم ولی آمپول ها ضرری نداره بتامتازونه  واسه کامل شدن ریه جنین میدن  منم ش ...

منم میترسم خیلی. پس  زدنش بهتره؟

آره  دکتر منم گفت بهتره بزنی  سه تاشو یه روز زدم  سه تا دیگه رو روز بعد

دکتر منم همینجوری گفته ۳ تا یه روز ۳تاشم روز بعد

عزیزم من هفته ۲۷ دچار انقباض شدم حالت خفیف پریودی داشتم با ترشحاتی که رگه خیلی ضعیفه خون توش بود در مورد سفتی شکم نمیتونم نظر بدم چون از همون موقع که حرکت نی نی هارو حس کردم شکمم سفت میشه ... بعد انقباض بلافاصله رفتم دکتر معاینه کرد گفت دهانه رحمت یه ذره نرم شده و برام ۶ تا آمپول بتا داد که سه تاشو آخر ۲۷ و سه تاشو ۲۴ ساعت بعد هر هفته هم پرولوتون میزنم و ههر ۱۲ ساعت ایزوکسوپرین الان هم ۲۹ هفته هستم و استراحت نسبی .برا امپول بگم که حتما بزن چون اگه خدایی نخواسته زایمان کنی نی نی برای تنفس دچار مشکل میشه ولی این آمپول جون بیشتر بچه هارو نجات میده هیچ ضرری برای بچه نداره ولی مقاومت بدن خودتون یه خرده پایین بیاد ممکنه زود سرما بخوری یا مثلا مستعد عفونت خفیف شی اونم یه درصد کم که با تغذیه خوب قابل پیشگیریه ... مواظب باش حتما تا ۳۴ هفته دوام بیار خدا نکنه بچه ها محتاج دستگاه بشن کلی عذاب میکشن 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌