2777
2789
عنوان

دارو واسه سقط جنین کسی سراغ داره؟

245 بازدید | 14 پست

تورو خدا نگین‌گناه داره من‌بچه یک ساله دارم شرایط مالیمم الان توب نیس اصلااااا شرایط بارداری تدارم کسی میدونه چی بخورم سقط شه؟هنوز خیلی کوچیکه تازه چن روز عقب انداختم ولی میخوام تا کوچیکه قال قضیه کنده شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کسی دستوری نداره که قال این قضیه کنده بشه ..قضیه نیست جون یه انسانه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

دم کرده زعفرون میگن خیلی تاثیر داره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
من نمیخوام نصیحتت کنم ولی چون تجربه دارم میگم نکن که خیلی پشیمون میشی

درسته شما درست میگی بازم گناه که سقط کنه

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   

عزیزم نکن اینکارو خدای نکرده خدا قهرش میگیره اون بچتم طوریش میشه منم وضع مالیم توپ نیست ولی باردارشدم فکر سقطم نکردم خدا ب بعضیا نمیده اگ داده بهت حتما فهمیده شرایطشو داری ناشکری نکن بازم هر جور صلاح خودته   

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...