2777
2789
عنوان

کرم پودر

141 بازدید | 24 پست

چه مارکی خوبه قیمتش هم بگید 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

من دیروز دوسه خریدم تعریفشو زیاد شنیدم ولی اشتباهی ک کردم روشن گرفتم رنگ پوستمه پوشش دهیش کمه چون روشنه باید دو درجه تیره میگرفتم ۱۸۹تومنم خریدمش اینترنتی ولی مارک خوبیه

😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه روزانه میخوام 

اونی که میگین روزانه چجوری قیمتش چند

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
من دیروز دوسه خریدم تعریفشو زیاد شنیدم ولی اشتباهی ک کردم روشن گرفتم رنگ پوستمه پوشش دهیش کمه چون رو ...

منم دوسه رو شنیدم تعریف میکنن ولی تا حالا نخریدم 

من روزانه اکتی پور میزنم البته چون پوستم خیلی جوش سازه قیمتشم 170

ولی میتونی همون مارک نوروا بی بی کریمشو بگیری 180 تومنه اگه پوستت مشکلی نداره

ولی کلا بجات باشم ضدآفتابی میگیرم که کرم پودر داشته باشه خودم نوروا میزنم 155

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
من روزانه اکتی پور میزنم البته چون پوستم خیلی جوش سازه قیمتشم 170 ولی میتونی همون مارک نوروا بی بی ...

آره اینم خوبه کرم ضدآفتاب میگیرم که کرم پودرم داشته باشه

من روزانه اکتی پور میزنم البته چون پوستم خیلی جوش سازه قیمتشم 170 ولی میتونی همون مارک نوروا بی بی ...

پوشش خوبی داره ،،،چون من چندتا خال دارم روصورتم میخوام بپوشونه

من قبلا پوپا ميزدم اما ايندفعه پيرنه خريدم خوبه ١٧٥ ولي براي روزانه سي سي كرم فارمسي ميزنم كه عاليه ...

پوشش خوبه فارمسی 

من بیشترین قیمت کرم پودر رو 30هزار تومن خریدم ،من خیلی گدا هستم یا شما خیلی پولدار و لاکچری   & ...

منم آخرین بار ۲۴ خریدم ،،برج ۵ 

ولی اینسری میخوام خوبشو بخرم 

من که هیچی نمی زنم به صورتم جز ضد آفتاب بی رنگ. آخه کرم پودر دارشو شنیدم لک میندازه روی صورت بمرور زمان. فقط مهمونیا کرم پودر میزنم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)