2777
2789
عنوان

چی کار کنم پریود بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17942 بازدید | 24 پست
واااییی اینا ضرر نداره برای رحمت؟

خب عزیزم به اندازه کافی ماهیچه دارم

اول کار اینکارو نکرد که

الان شکمم ماهیچه داره من باید سفت کنم اون بشینه رو شکمم اینجوری اصلا فشاری به داخل نمیاد فقط ماهیچه هام دارن ادن وزنو تحمل میکنن

بعد ببینه خسته شدم داره شکمم شل میشه بلند میشه

یا مثلا رو کمرم میمونه بخاطر اینه که فیله های کمرم باعث میشه با مهره های کمرم اسیبی نرسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم به اندازه کافی ماهیچه دارم اول کار اینکارو نکرد که الان شکمم ماهیچه داره من باید سفت کنم ...

وای چه جالب..الان اندامت اوکیه؟چند وقته ورزش میکنی؟

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
وای چه جالب..الان اندامت اوکیه؟چند وقته ورزش میکنی؟

اره اوکیه در حدی که سیکس پک دارم

حدودا 1 سال 

البته خیلییییی سخت هر روز حداقلللللل یک ساعت

روزایی که استادم بیاد 3 ساعت 

سخت و سنگین

اره اوکیه در حدی که سیکس پک دارم حدودا 1 سال  البته خیلییییی سخت هر روز حداقلللللل یک ساعت ر ...

وای خوش به حالت..منم خیلی دوست دارم برم دنبال یه ورزش که هم اندامم خوب بشه و هم ورزیده و قوی بشم..نمیدونم چه ورزشی برم..مربیام که مربی نیستن میترسم اشتباه بزنم ناقص بشم😅 

وای خوش به حالت..منم خیلی دوست دارم برم دنبال یه ورزش که هم اندامم خوب بشه و هم ورزیده و قوی بشم..نم ...

من رزمی کار میکنم

یعنی دارم بهترین حرکات از چنتا ورزش رزمی رو یاد میگیرم ک استادم همه رو کار کرده

مثل جودو وشو کیک بوکسینگ دفاع شخصی و ژیمناستیک به همراه بدنسازی

من بطور خصوصی تو خونه کار میکنم تا حالا یه جلسه هم باشگاه نرفتم و با هیچ دستگاهی کار نکردم

هیچ دستگاهی هم تو خونه ندارم

هدفم مسابقه رفتن یا گرفتن کمربند نیست من فقط قدرت میخوام و یه بدن اماده و ورزیده که همراه اینا اندام ...

آره منم دقیقا دنبال همینام

ایشالله موفق باشیو  به رویاهات و هدفت هرچی که هست برسی عزیزم👍

سلام من هر ماه به موقع پریود میشدم یه باز به خاطر استرس ۱۵ روز زود تر شدم از اون ب بعد هر ماه چند روز میدازم عقب.. الانم که نزدیک به دو هفته شده هنوز پریود نشدم چیکار کنم دوستان؟  

درضمن من مجرد هستم