2777
2789
عنوان

دوستم دوباره سقط کرد 😟😟

471 بازدید | 42 پست

یه دوستی دارم چند ساله ازدواج کرده شوهرش خیلی خودخواهه و اصلا از بچه خوشش نمیاد تا چند وقت که دوستم قرص میخورد واسه جلوگیری بعد چون خیلی چاق شد دیگه نخورد. دیگه بعدش طبیعی جلوگیری داشت این بار دومه که ناخواسته حامله میشه و میره با قرص و شیاف سقط میکنه . اون دفعه خیلی تو ذوقش زدم دیگه این سری بهم نگفت باردار شده و از یکی دیگه از دوستام شنیدم . خیلی ناراحت شدم . من خودم سر دومی تنبلی تخمدان گرفتم به سختی باردار شدم اون وقت این خیلی راحت بدون عذاب وجدان میگه یه لخته خون بوده . گناه نداره که . 😕😕😕

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونیم قضاوت کنیم واقعا

ولی بهش یه روش جلوگیری به جز قرص وکانددم رد پیشنهاد بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خب حتما شرایطش سخته..بعدشم هفته های اول باشه چه اشکالی داره..اگه بدنیابیادو بدبخت شه ک بدتره..بین بد و بدتر باید بدو انتخاب کرد

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
خب حتما شرایطش سخته..بعدشم هفته های اول باشه چه اشکالی داره..اگه بدنیابیادو بدبخت شه ک بدتره..بین بد ...

باید سفت وسخت جلوگیری کنه خب یکم چاق شه بد هست یا قتل کنه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

نمیدونم چی بگم 

من اگه بودم سقط نمی‌کردم یعنی میترسم اون دنیا ازم بازخواست بشه همین

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خب حتما شرایطش سخته..بعدشم هفته های اول باشه چه اشکالی داره..اگه بدنیابیادو بدبخت شه ک بدتره..بین بد ...

نه شرایط سختی نداره . وضع مالیشون خوبه. میگه منو شوهرم حیف میشیم وقت واسه بچه بذاریم 😒

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
باید سفت وسخت جلوگیری کنه خب یکم چاق شه بد هست یا قتل کنه

جلوگیری دو نفرس...باید همسرشم همراهیش کنه

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤