2777
2789
عنوان

دوستم دوباره سقط کرد 😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 42 پست
ببینید درسته نباید قضاوت کنیم درسته شرایطش رو نمیدونیم ولی هرچی باشه کارش رو توجیح نمیکنه میتونه سفت ...

چون شوهرش متاسفانه  اصلا کاندوم نمیذاره اینم دیگه نمیتونه قرص بخوره .😕😕

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی با قرص حامله شده؟؟البته نه اینکه قرص یادش بره یا اورژانسی منظورم قرصی هست که یک دوره کامل مصرف میشه.قرص یه خطاش اینه آنتی بیوتیک بخوری خنثی میکنه قرص رو غیر این احتمال خطا هست؟؟و اینکه با قرص جلوگیری طبیعی هم میکنید؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
اگر از اول رابطه کا ن د و م رو استفاده کنید ، معمولا مشکلی پیش نمیاد. اما چون من خودم دومی رو باردار ...

فعلا بچه نمیخوام میخوام دوتا بچم پنجم ششم دبستان بشن دوتا دیگم میخوام اگ شرایط مالیشو داشتم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
من از کاندوم راضی بودم . باید مواظب پیشاب باشی . وگرنه خود کاندوم که مطمئنه 

دکتر من معتقد  بود پیشاب در صورتی اسپرم داره که در یک نوبت ارتباط ، آقا از قبل خود ارضایی کرده باشه و شستشو نداده باشه، با دو بار رابطه برقرار بشه بدون محافظ. در کل کا ن د و م اگر درست استفاده بشه از اول تا آخر به قول شما مشکلی نداره.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
چون شوهرش متاسفانه  اصلا کاندوم نمیذاره اینم دیگه نمیتونه قرص بخوره .😕😕

میتونه بخوره عوارض و چاقی از سقط که بهتره من خودم کلا از کاندوم خوشم نمیاد این همه راه باید اطلاعاتش رو ببره بالا مثلا تو جلوگیری طبیعی دوتا رابطه پشت سر هم تو رابطه دوم پیشاب حاوی اسپرم باید مرد بره دستشویی تا اون اسپرم ها تخلیه بشن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
عزیزم تنبلی داشتی چجور باردار شدی میشه بگین منم پلی کیستیکم😔😔😔

من پریودام منظم بود.  ولی لک بینی داشتم . ناشتا عسل و سیاهدونه میخوردم .در طول روز عسل و دارچین .  حلقه خریدم و روزی نیم ساعت تو خونه میزدم . تو پریودی رحم و تخمدان رو با روغن های گرم ماساژ میدادم . اب سرد اصلا نمیخوردم و  سردیجات رو سرخ کردنی و غذاهای اماده رو  تقریبا حذف کردم .

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
من پریودام منظم بود.  ولی لک بینی داشتم . ناشتا عسل و سیاهدونه میخوردم .در طول روز عسل و دارچین ...

عزیزم غذابیشترچی میخوردی من بیشتر نمیدونم گرسنم میشه چی بخورم ک هم گرم باشه هم مقوی و سردیجات نباشه

من پریودام منظم بود.  ولی لک بینی داشتم . ناشتا عسل و سیاهدونه میخوردم .در طول روز عسل و دارچین ...

ممنونم عزیزم ازتوضیحاتت ..شماغذابیشترچی میخوردی من نمیدونم چی بخورم گرسنم میشه که هم گرم باشه و مقوی