2777
2789

دوتا بچه دارم

از نورادی هرکدوم بگم که چیا کشیدم دکترا چه چیزا گفتن و با نذر و ... بخیر گذشت خیلی زمان گیره

الانو بگم فقط

بیشتر از یک ماهه که پسر بزرگم تب داره

بردمش دکتر اولی گفت انگل داره بدون ازمایش یدوره دارو داد

ولی تبش خوب نشد

دومی گفت سرماخورده یدوره دارو باز خوب نشد

بماند 6 تا دکتر رفتم و پسرم همچنااااان تب 40 درجه و هیچ دارویی حتی دقیقه ای تبش رو پایین نمیاورد

چند روز پیش ازمایش خون و ادرار و نوار گوش داد

ازمایشاش خوب بود ولی عفونت گوش داره که داذه دارو میخوره و خدارو ششششکر سه روزه تب نداره

حالا امروز صبح از خواب پاشده نمیتونه راه بره

ماهیچه هایپشت دوتا پاش درد میکنه یکم پایین تر از زانو

بهش گفتم پاشو باهات فوتبال بازی میکنم 

پاشد و راه رفت ولی پاهاشو مثل ادم اهنی زمین میذاره و هی داد میزنه و ای ای میکنه و بنظرم یمقدار پاهاشو کج میذاره

چه خاکی تو سرم بریزم

چقد بدبختی پشت بدبختی دارم میارم

زنگ زدم دوتا درمانگاه میگه تا بعد از تعطبلات دکتر نداریم

من الان برم دکتر عمومی چه میفهمه؟؟؟؟ 

برم بیمارستان همه دانشجو 

چرا باید اینجوری بشم

تو نت علائم فلج اطفال رو سرچ کردم دیگه دارم میمیرررررررم

دلم میخواد دیگه دنیا تموم شه 

من تحمل سختی اونم درباره بچمو ندارم

کاش خودم بمیرم ولی بچه هام ذره ای چیزیشون نشه

خسته شدم چند روز گریع کنم؟؟؟؟ 

تب خوب شد این چیه دیگه؟؟؟ 

یک.ماااه شب تا صب پاشویه کردن و اشک ریختن کمم بود؟؟؟؟؟؟ 

خدایا همیشه شکرت کردم

با همین روسیاهیم ولی هیچوقت نمازم ترک نشد

خدایا همیشه بهت التماس کردم منو با بچه هام امتحان نکن 

خدایاااا بازم مثل همیشه خودت بدادم برس

کسی رو جز تو ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا تب مالت چون تب مالت خیلی دیر تشخیص داده میشه

فامیل ماهم دوماه بستری بود باتب و... نفهمیدن چشه آخرش ازمایش تب مالت داد با دارو خوب شد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

گلم انشاالله چیزی نیست 

این استرس شما بهش منتقل میشه و بچه حالش بدتر میشه 

اروم باش عزیزم احتمالا ویروس گرفته بد به دلت راه نده برو تو مجتمع پزشکا حتما یه متخصص اطفال هست بشین تا نوبتت بشه 

یا تب مالت چون تب مالت خیلی دیر تشخیص داده میشه فامیل ماهم دوماه بستری بود باتب و... نفهمیدن چشه آخ ...

اخه مگه تب مالت نمیذاره بچه راه بره؟ 

تبش برای عفونت گوشش بود

این راه نرفتن دیگه چیه؟. 

اخه مگه تب مالت نمیذاره بچه راه بره؟  تبش برای عفونت گوشش بود این راه نرفتن دیگه چیه؟.

اره عزیزم احتمالا همون تب مالت برو دکتر بگو مشکوک به تب مالته ازمایش بده

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
گلم انشاالله چیزی نیست  این استرس شما بهش منتقل میشه و بچه حالش بدتر میشه  اروم باش عزیز ...

خسته شدم دیگه

چقد تو خودم بریزم

وقتی الکی بهش میگم برو فلان چیزو بیار 

میبینم تا بلند میشه میگه اااای پام و کج کج راه میره چطور تو خودم بریزم

اخه مگه تب مالت نمیذاره بچه راه بره؟  تبش برای عفونت گوشش بود این راه نرفتن دیگه چیه؟.

نمیدونم ولی عفونت گوش ممکنه روی سیستم بدن تاثیر بذاره.چون پسرخودم ناشنواست و تو بیمارستان ازین چیزا زیاد دیدم میگم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم