2777
2789
عنوان

کارافرینی در آپارتمان مسکونی

170 بازدید | 16 پست

سلام خانما 

یه واحد آپارتمان داریم که اخر فروردین تخلیه میشه، بجای اینکه بدم به مستاجر، دلم می خواد برای خانم های نیازمند به کار،  یه کارافرینی در منزل داشته باشم، یه کاری که هم برای همسایه ها مزاحمت نداشته باشه و هم تعدادی خانم بتونن کسب و کاری پیدا کنن، 

اگه تجهیزاتی هم لازم باشه مهیا می کنم و انشاله اگه کار خوبی پیشنهاد بشه و انجام بدم روز به روز بزرگترش می کنم تا تعداد بیشتری خانم بتونن فعالیت کنن.

شما پیشنهادی دارین برام؟؟؟؟؟

مطمین باشید از پیشنهادتون ثواب می برین.

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم بو داره یکسره بوش میپیچه تو ساختمون

اره بو داره 

گفتم شاید با فن های قوی بشه کاری کرد

بسته بندی رو نمی دونم میشه بهش جدی فکر کنم یا نه

اگه میشه، چه کالایی رو بسته بندی کنن،

به صنایع دستی هم فکر کردم ولی تخصصی ندارم که از کجا و چه رشته ای شروع میشه کرد

بنظرم بهتره با کمیته امداد یا بهزیستی صحبت کنید بخش مشاوره دارن راهنمایی میکنن.یااینکه اگه متراژ بالاست سالن آرایشگاه بازکنید وازشون بخواهید مددجو بفرستن. کسی هم باشه که مجوز آرایشگری وپیرایشگری داشته باشه به شما کمک کنه.

یااینکه اگه بتونید پرورش قارچ را داشته باشید هم به صرفه هست هم اینکه زودتر به بازار میرسه هم افرادی هستند که براشون اشتغالزایی میشه .

راه دیگه هم بسته بندی هست مثلا پوشاک یاموادغذایی.

بنظرم بهتره با کمیته امداد یا بهزیستی صحبت کنید بخش مشاوره دارن راهنمایی میکنن.یااینکه اگه متراژ بال ...

عزیزم آرایشگری تو ساختمون مسکونی ممنوعه

یااینکه اگه بتونید پرورش قارچ را داشته باشید هم به صرفه هست هم اینکه زودتر به بازار میرسه هم افرادی ...

به این پیشنهاداتون فکر می کنم..