2777
2789
عنوان

کیا رنگ موی اورال استفاده میکنن

675 بازدید | 21 پست

امروز دوتا شماره ۸و ۹ خریدم روموی طبیعی مشکیم گذاشتم همش تا شماره ۳ رنگ باز کرد

کسی میدونه چرا تقلبی شدن؟؟؟؟

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رو پایه موی طبیعی معلومه که خیلی روشن نمیشه

اخه من دیدم خیلیا میزارن در حد ۵ حداقل میشه

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌
تقلبي چيه روي موي مشكي رنگ باز نميكنه كه

چرا باز نمی کنه عکس روش قشنگ مشخصه نوشته که مثلا رو موی مشکی چه رنگی میشه رو موی قهوه ای و یا بلوند چه رنگی در میاد 

۳ تا عکس انداخته همونا  باید در بیاد دیگه

چرا باز نمی کنه عکس روش قشنگ مشخصه نوشته که مثلا رو موی مشکی چه رنگی میشه رو موی قهوه ای و یا بلوند ...

والا من رنگ ارال استفاده نكردم ولي معمولا روي موي مشكي نهايت دوياسه درجه رنگ باز ميكنه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
والا من رنگ ارال استفاده نكردم ولي معمولا روي موي مشكي نهايت دوياسه درجه رنگ باز ميكنه

منظورت چیه عزیزم تا شماره ۷ هم با همین رنگای ایرانی راحت روشن میکنن

٢٠٠تومن شده؟؟؟؟؟٥٠بود كه😑

دونه ۷۰ دوتا خریدم با دستمزد ارایشگر 😢