2777
2789

هیچکار  استراحت کن 

لک بینی داری شیاف بذار

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ربع پیش افتادم پهلو یکم درده

استراحت کن زیاد خم و راست نشو کلا سه ماه اول خیلی باید مراقبت کنی تا جای جنین سفت بشه به خصوص اگه پسر باشه الانم چیزی نیست نگران نباش یه نوشیدنی گرم مثل شیر عسل یا چای زنجبیل بخور دراز بکش

این نیز میگذرد 

نترس ی چای نبات بخور منم ی شب با شوهرم بحثم شد خودمو انقدر اینور اونورمیکردم و. دوییدم زیر. دلم سفت و. دردناک بود احساس میکردم یچیزی قراره بزنه بیرون فقط چای نبات و بخور

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
توروخداخطرناک نیست؟

نه نگران نباش ایشالا ک هیچی نمیشه 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭