2777
2789
پولتو پس دادن اخر ؟؟؟ منم خیلی چیزا رو خوشم اومده کلی میترسم اینترنتی خرید کنم

نه بابا😢

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
اره پس داد ولی خیلی زورم اومد پول خودمو با منت فرستاد من بهش تاکید کردم که خانوم من از این مدل زردشو ...

اینا هم همین کارو با من کردن با این تفاوت که پولمو پس نمیدن که هیچ جنس دیگم نمیدن به جاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زنیکه هم که من میگم شیاده مواظب باشید گول نخورید تو دیوار تبلیغ لوازم خونگی میذاره اسمش زهرا رموزه است

5 میلیون از من کلاهبرداری کرد

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
چقدر بهشون پول دادی گلم؟

۱۲ دادم واسه پست دم درم ۱۷۵ دادم بعدش دوباره ۱۰ تومن دادم پست برگشت دادم بهشون😔

مانتو و شلوار و لباس مجلسی اصلا اینترنتی نخرید آخه با خو ت نکفتی شاید عکسش با خودش فرق داشته باشه یا ...

دیگه داغ میزارم که کلا اینترنتی چیزی نخرم😢😢😢

به خدا دوهفتس کارم شده پیام دادن و استرس شوهرمم اولش دعوام میکرد که من بهت هزار بار گفتم اینترنتی نخ ...

خدا ازشون نگذره واقعا .

منم پارسال یه لباس اینترنتی خریدم .

وقتی به دستم رسید ، زمین تا اسمون فرق میکرد . انقدر زشت و داغون بود .و بشدت گشاد و بلند 

بهشون پیام دادم . اوناهم گفتن فقط تعویض میکنیم . مدل دیگه انتخاب کن . 

گفتم من نمیخوام . اونا هم من ده خط مینوشتم ، یک کلمه جواب میدادن .

اخرش مجبور شدم یه لباس دیگه انتخاب کردم . که اونا هم وقتی به دستم رسید ، کلی با عکس ژورنال فرق میکرد .

منم اصلا نپوشیدمشون . انداختمشون اونور .

این پولا خوردن نداره بخدا .

یه حایی تقاصشو میدن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
۱۲ دادم واسه پست دم درم ۱۷۵ دادم بعدش دوباره ۱۰ تومن دادم پست برگشت دادم بهشون😔

ببین گلم شما پیگیری هاتو بکن تا بعدا مدیون خودت نباشی و خودتو سرزنش نکنی

اما اگر خدای نکرده پولتو ندادن هم غصه نخور 

باور کن برای همه ماهایی که اینجا کامنت میذاریم حداقل یه بار پیش اومده از این چیزا 

زندگی همش تجربه است

خواهرشوهرها فرشته خدا هستند بر روی زمین قدرشان را بدانید
بخدا من به دستو دلبازی بین دوستای عیر اصفهانیم معروفم ولی این خانوم بخاطر پولی که حقم بود اینطوری به ...

من یه دوست اصفهانی داشتم یروز ب باباش گفت اقای محسنی چرا میگن اصفهانیا خسیسن

گفت چون ماها ب غریبه جماعت چیزی نمیدیم

آشناهامون و میچسبیم  

بخاطره همین میگن اصفهانیا خسیسن

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
خدا ازشون نگذره واقعا . منم پارسال یه لباس اینترنتی خریدم . وقتی به دستم رسید ، زمین تا اسمون فرق ...

خدایی چجوری شب سرشونو میذارن رو بالش می خوابن 

یا این پولو میذارن سر سفره شون....

خواهرشوهرها فرشته خدا هستند بر روی زمین قدرشان را بدانید
خدایی چجوری شب سرشونو میذارن رو بالش می خوابن  یا این پولو میذارن سر سفره شون....

کوفتشون بشه من که نمیگذرم به خدا😭😭😭

اینا هم همین کارو با من کردن با این تفاوت که پولمو پس نمیدن که هیچ جنس دیگم نمیدن به جاش

بگو یا پولمو میفرستی یاهرسایتی هر کانالی ب عنوان کلاهبردار معرفی میکنم وشات پیام هارو میفرستم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.