2777
2789
عنوان

درد زیردل وکمربعد از انتقال😭

15835 بازدید | 49 پست

سلام

امروز پنجمین روز انتقالم جنین فریزمه..زیر دلم خیلی درد میکنه عین درد پریودی خیلی نگرانم که نکنه پریود شم ...کسی بوده با این علائم ازمایشش مثبت شده باشه؟؟؟😭

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام عزیزم بله ان شا الله مثبته. مثبت فکر کن و به خودت استرس نده

انشاالله عزیزم..خیلی سعی میکنم ولی دردمـکه میگیره استرس میگیرم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله عزیزم..خیلی سعی میکنم ولی دردمـکه میگیره استرس میگیرم

نه اصلا استرس نداشته باش. داروها نمیذارن اصلا پریود بشی بعلاوه الان برا هر نوع پری هم زوده پس فکر منفی نکن. ان شا الله درد ها مال متع کاریه دوردونه ت هست

نه اصلا استرس نداشته باش. داروها نمیذارن اصلا پریود بشی بعلاوه الان برا هر نوع پری هم زوده پس فکر من ...

قربونت برم انشالله...برام دعا کن😘

به روی چشم شما هم دعا کن که منم سال ۹۸ مامان بشم

چشمتون بی بلااا...انشاالله سال ۹۸ باهم مامان میشیم😘

عزیزم منم امروز روز ششم انتقالمه کمرم داره میشکنه! مخصوصا صبحا که از خواب بیدار میشم کمردردم بیشتره

اره منم خیلی کمر درد دارم ..شما استراحت مطلقین؟؟چه مدلی دراز میکشی؟؟

اره منم خیلی کمر درد دارم ..شما استراحت مطلقین؟؟چه مدلی دراز میکشی؟؟

والا نگفتن استراحت مطلق گفتن استراحت نسبی ولی من این چند روز از خونه بیرون نرفتم کلا یا رو تخت دراز کشیدم یا رو مبل روزانه یه چند قدمی هم تو خونه راه میرم فقط 😐 واسه دراز کشیدن هم بیشتر رو کمر میخوابم رو به بالا ولی خوب به پهلو هم میشم

والا نگفتن استراحت مطلق گفتن استراحت نسبی ولی من این چند روز از خونه بیرون نرفتم کلا یا رو تخت دراز ...

اره منم همینطور...شاید دلیلش همینه که ما روی کمر زیاد میخوابیم