2777
2789
عنوان

درد زیردل وکمربعد از انتقال😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 49 پست
آمپول هپارین میزنین شما هم؟ بازوهای من خیییلی کبود شده .قرصاتون چیه؟

من نه فقط پروژسترون میزنم...قرصمم استرادیول روزی سه تا...آ اس آ روزی یدونه...قرص تیروییدمو پرولاکتینم..با فولیک اسید...شما چی؟؟؟برای چی به شما امپول هپارین دادن؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردای خفیف پریودی دارم گاهی  بعضی میگن علائم داروهاست بعضی هام نشونه بارداری

انشاالله که بارداری عزیزم..اره منم شنیدم که میگن نشونه بارداریه...جنینتون فریز بودن

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
من نه فقط پروژسترون میزنم...قرصمم استرادیول روزی سه تا...آ اس آ روزی یدونه...قرص تیروییدمو پرولاکتین ...

ما اون روز ۳ نفر بودیم یه کاغذ تایپ شده دادن واسه ۳ تامون هپارین روزانه یه دونه تا مثبت شدن و حتی نوشته در صورت مثبت شدن تا هفته ۱۲ داروهارو ادامه بدین.پروژستورن هم ۶ تا دادن روزی دوتا تا روز سوم.بقیش شیاف پروژستورن هست روزی ۲ تا.استرادیول روزی ۴ تا.آسپرین یکی.فولیک اسید یکی.پرگناکیر یکی.متفورمین یکی پردنیزولون یکی!!!!! ضمن اینکه من مشکلی ندارم و مشکل ناباروری از همسرمه

منم بعد عید انتقال دارم  روز چندم پریود انتقال دادن؟

انشاالله بسلامتی...برای من روز هیجدهم پریودی انتقال دادن

من29پریود شدم16انتقال دادم

یعنی شما ششم ازمایش میدین؟؟انشاالله که مثبته

ما اون روز ۳ نفر بودیم یه کاغذ تایپ شده دادن واسه ۳ تامون هپارین روزانه یه دونه تا مثبت شدن و حتی نو ...

اره منم مشکل از همسرمه

شما چنتا جنین انتقال دادین؟ من قرار بود دوتا بدن تو لحظه ی اخر شد ۳ تا دکترم گفت دوتا گرید b بود تصم ...

برای من دوتا انتقال دادن نمیدونم چه گریدی بودن