2777
2789
عنوان

مامانا بیایییییین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 34 پست
قربونت برم❤ نگران نباش توکلت به خدا

دوست گلم ممنون از حرفا و دلداری اون شبت😘💕 ، شکر خدا بخیر گذشت

خونریزیم بخاطر هماتوم بود فعلا لکه بینی قهوه ای دارم و دکترم شیاف داده و استراحت مطلق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکررررر خیلی خوشحال شدم😘😘😘😘😘 مواظب خودت و کوچولو باش❤

عزیزم من همچنان ترشحاتم قهوه ای تیره س گاهی دل و کمردرد هم پیدا میکنم ، راستش من چون سابقه سقط دارم توی سقط اولم یکهفته ترشح قهوه ای خیلی تیره داشتم بعدش که سقط شد فهمیدم رشد جنین متوقف شده بوده ، حالا میگم نکنه بچم مشکلی پیدا کرده ، شما ترشحاتون چه رنگی بود؟

عزیزم من همچنان ترشحاتم قهوه ای تیره س گاهی دل و کمردرد هم پیدا میکنم ، راستش من چون سابقه سقط دارم ...

منم قهوه ای بود.ولی من سن بارداریم بالاتر از شمابود.خودتم میدونی هفته های پایینتر خطرناکتره

خب سونو بده خیالت راحت شه عزیزم

منم قهوه ای بود.ولی من سن بارداریم بالاتر از شمابود.خودتم میدونی هفته های پایینتر خطرناکتره خب سونو ...

ممنون عزیزم😘😘💖💖🌹🌹 ، لکه بینیم قطع شد صبر میکنم تا پنجم عید که برم پیش دکترم