2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
از نظر شما چه پست هایی قشنگه عزیزم؟

من خودم پست گزاشتم چطور حسادت رو رور کنیم فقط چند نفر جواب دادن ....الان پست بزارم میخوام خودم رو بسوزونم همه میان بینن واقعیه 

به نظرم چندتا دلیل داره

1. فرد میخونه تا کنجکاویش ارضا بشه

2. بعد منفی کلا بیشتر انسان رو جذب میکنه( از بچگی آدمیزاد همینطوره دلیلم دارم برای حرفم)

3. میخونه تا این بلا سرش نیاد و پیشگیری کنه.

4. میخونه تا مشاوره و نظر کارشناسی بده

ولی مهم ترین دلیلش اینه که ما به بدبختی بیشتر بها میدیم تا به عوامل و دلایل موفقیت

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

به نظرم چندتا دلیل داره 1. فرد میخونه تا کنجکاویش ارضا بشه 2. بعد منفی کلا بیشتر انسان رو جذب میکن ...

گاهی اوقات میخونیم یا یک دعوارو میبینم که حتی برای چند ثانیه هم شده هیجان بیاد تو زیندگیمون 

نکه اصلا بدبخت و بیچاره نیستیم علاقه داریم به این پستا😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)