دخترم یه سال ونیمشه.شیرخودمو میخوره.شبا اتقد بیدار میشه کلافه میشم واقعا دیگه بدنم نمیکشه.عین نوزادی هاش شیر میخوره یه ساعت به یه ساعت.توروخدا چیکار کنم شیر شب قطع بشه
عین پسر من شب تا صبح شیر میخورد تا موقعی که از شیر گرفتمش راحت شدم
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
پسره من درست غذا میخورد شیر خشکممیخورد بازم بیدار میشد . حتی بعضی شبا یه وعده حریره بادوم یا فرنی میرختم توشیشه اش بازم بیدار میشد کلا کلافه کننذه اس. فقط صبرررررر تا دوسه ماه دیگه خوب میشه
من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ