2777
2789
عنوان

جواب آزمایششسشش

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 20 پست
اهان بسلامتی ...ازمایشگاهیه نگفت چندروز باید از لقاح گدشته باشه ک نشون بده،؟

ممنون عزیزم نه چیزی نگفت

بی بی چکم هاله انداخت رفتم آزمایش دادم

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم الان چرا بتا همه دیر بالا می‌ره منم دو روز قبل موعدم دادم ۳۱.۲۲

روز موعدم ۹۱.۲۳

سه روز بعد از موعدم دادم ۴۶۶.۹۶

دکترم گفت کمه

ببین تاپیکام رو

نمی‌دونم وقتی دو برابر میشه چرا میگن کمه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
من دوماه الکی دکتر بهم دارو میداد  این ماه دارو نخوردم  روز یازده پریودی رفتم یه فولیکول ...

منم فولی سایز ۲۲داشتم نزدیکی هم داشتم

الان دور نافم تیر میکشه

ترشحم تا دیروز داشتم الان ندارم

😢😢

نمی‌دونم الان چرا بتا همه دیر بالا می‌ره منم دو روز قبل موعدم دادم ۳۱.۲۲ روز موعدم ۹۱.۲۳ سه روز بع ...

انشالله بری عزیزم هم ساک حاملگی دیده بشه هم قلب نی نیت ک خیالت راحت بشه

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
انشالله بری عزیزم هم ساک حاملگی دیده بشه هم قلب نی نیت ک خیالت راحت بشه

ممنون گلم همچنین برای شما

برا قلب که هنوز زوده

باور کن اینقدر ترسیدم که به همون ساک خالی داخل رحم کلی خوشحال میشم

انشاءالله قلبش هم به موقع میزنه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات