2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

521 بازدید | 22 پست

سلام خانمهای خونه دار  شماها چقد پول تو جیبی میگیرید از همسرتون من همسرم بیشتر خرجمو میده ولی برای بعضی از خرید های خودم 500میده کم نیس ولی برای خرید عیدبهمن ماه 1تومن داد الانم 700 ولی در کل ماهانم 400تا500البته با خرج بچه ها

آدمهای صبور یدفعه میرن دیگه نمیان.... 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول پ دست به پس اندازت خوبه😉😉

خودم چیزی نیاز نداشتم فقط برا بچه ها لباس خریدم یه دویستم از قبل داشتم ک برای مناسبتها خرج کردم 

عزیزم هیچوقت مقایسه نکن خودتو با کسی چون وضعیت درآمد و سبک و طبقه زندگی اینجا متفاوته با شما.

من خودم درآمد شوهرم ۲تومنه،اجاره و کرایه ماشینم نمیدیم،۴۰۰ تومن به کارتم میریزه همه خرجا با خودشه بجز خرج شخصیم مثه ارایشگاهو شارج اینا

من خودمو جیره خوار نمیدونم

و این پول تو جیبی رو توهین به زن و زندگی و خانه داری میدونم

کارت تو خونه انداخته منو ایشون نداره

هیچ کاری هم بدون مشورت و اوکی تگرفتن هم انجام نمیشه

خودتونو محدود نکنید

دارید و ندارید باهم باشید

دقت کنید دارید و ندارید

البته نطرمنه 

توهین به کسی نشه

هرکسی یه طوز زندگی و روشی داره

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
بچه ها من پول نمیگیرم موهیانه...یعنی اصلا منو شوهرم نداریم

ماهم نداریم ولی وقتی شوهر در دسترس نباشه چجور خرید میکنی 

عزیزم هیچوقت مقایسه نکن خودتو با کسی چون وضعیت درآمد و سبک و طبقه زندگی اینجا متفاوته با شما. من خو ...

من ماهی 500با خرج بچه ها یعنی ارایشگاه و... 

من دوست ندارم کسی برام مبلغ تعیین کنه مگه بچم 

هر وقت هرچقدر میخواستم از کارت میکشیدم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍