2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم تومور مغزی دارم😐

چون سرم درد میکنه همیشه حالا خوبه میدونم سینوزیته ولز بازم فکر نیکنم سینوزیت نیس سرطانه

چون یکی از فامیلامون سرش درد میکرد رف دکتر گفتم تومورمغزی داره😓الان مرده خدا رحمتش کنه

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم

من حس میکنم حمله عصبی بهم شده خیلی شوکه شدم یهو گریه کردم الانمدیگه هی فکر میکنم دیوونه شدم و باید برم دکتز 

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش
منم خودم یه مدت اینجوری بودم شدید. راه حلش فقط اینه که مصمم بشیم و قسم بخوریم که دیگه توی گوگل دنبال ...

این حالت من از ۹ ماه پیش اتفاق افتاد سرم درد میکرد خیلی زیاد و فشار تو سرم حس میکردم تو نت زدم که سردرد و فشار سر راه های گیاهی برای درمان اورد که دلایل این نوع سردرد ها و فلان باورت نمیشه یلحظه دنیا جلو چشام سیاهی رفت مردم تزونروز به اینور ۴ بار دکتر رفتم میگه خااااانوم چیزیت نیس بزور میگفتم بنویس ام ار ای بهترین دکارم رفتما میگف اخه ام ار ای برا چی خلاصه ازونروز تا حالا حالم خوب نیس

❤میشه از ته ته ته دلت برام 
من فکر میکنم تومور مغزی دارم😐 چون سرم درد میکنه همیشه حالا خوبه میدونم سینوزیته ولز بازم فکر نیکنم ...

حالا منم مثه توام اصلا نگران نباش اخه من انقدرررررر بهش فکر میکنم تا علائم ظاهر میشه تو بدنم 😒😒😒😒

❤میشه از ته ته ته دلت برام