2777
2789
عنوان

جاری خیلی خوشگل🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 6085 بازدید | 69 پست
خخخخخخ دهانت سرویس🤣🤣🤣😘😘😘

😁😁❤😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
عکس کجا بود خودمم ندیدم دخترو رو😂

😁😁😅😅😅

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید میدونم همچین هنرایی داشته باشه هنرش همین بس که ۷ تومن حقوق میگیره 😂

خودت گفتی  از تعریف زیادی شوهرت ناراحت شدی اگه بیاد وهمه ازش تعریف کنن چه حسی پیدا میکنی ؟حقوق ۷ تومن هنر کمی نیست 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
خودت گفتی  از تعریف زیادی شوهرت ناراحت شدی اگه بیاد وهمه ازش تعریف کنن چه حسی پیدا میکنی ؟حقوق ...

اره واقعا حالا قیافش به کنار همش باید سرکوفت بزنه بگه خوشبحا داداشم زن همه چی تمو برد 😥😣بیخیال باید فردا عزممو جزم کنم پشیمونش کنم

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢

من اگه بودم فکر میکردم میخواد به بهانه خواستگاری بره سراغ اون خانم و نزدیک بشه بهش. شوهر سابق احمق من هم رفته بود پی مجردی و متاهلی عشقای سابقش و بعد ادعا میکرد میخواسته برای دوستش ازشون خواستگاری کنه!!!!

من اگه بودم فکر میکردم میخواد به بهانه خواستگاری بره سراغ اون خانم و نزدیک بشه بهش. شوهر سابق احمق م ...

اوف نگو😥😥😥😥😥

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢
حالا خوار شوهرم میگه نه نباید میگفتی فردا اگه ازدواج کنن همش شوهرامون ما و با اون مقایسه میکنن از ما ...

اگه دیدینش میشه توصیفش کنین؟این زیبایی که شما گفتین کلی کنجکاوم کرد 🙇🙇

💖💖💖💖💖💖