2777
2789
عنوان

جاری خیلی خوشگل🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 6085 بازدید | 69 پست
مثل خودم البته زیادخوشکل نیستم ولی ازدوتا جاری بزرگم سرترم ومن جاری کوچیکمممممم😂😂😂😈

همون مهمه😆😆😆

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ادم که به زنداداشش نظر نداره که انقدرام پست نیست شوهرم.نمیدونم واقعا.خودمم قیافم خوبه زشت نیستم ...

عزیزم یه تاپیک بود میگفته شوهره با زندایش ریختن روهم بعضیا هم با زن کاکا میریزن روهم😔من بودم اینکارو نمی کردم من خودم با مکافات جاریمو از شوهرم دور کردم اونم خشکل بود 

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 
همون مهمه😆😆😆

لامصب چه کیفی میده مخصوصا جاری آخری هم باشی اوووف نگم براتون😂😂😂😂😂😂😂

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

جاری اخری من که فتنگره

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 

👍👍خیلی خخخخ😆😆

یک فازی میده اون بزرگاهی جلو اینه ارایش کنن نگران پاک شدن ارایششون باشن😂😂😂😂😂

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
اره واقعا حالا قیافش به کنار همش باید سرکوفت بزنه بگه خوشبحا داداشم زن همه چی تمو برد 😥😣بیخیال بای ...

فقط بگو ماکاره ای نیستیم دوروزدیگه بدنشه بگن شماپیداکردین