2777
2789
عنوان

چرا هرکی شوهر میکنه اینجوری میشه؟؟

559 بازدید | 49 پست

دو تا دوست داشتم خیلی باهم صمیمی بودیم همه جیکو پوکه همو میگفتیم بهم یکیشون ترم یک با ی پسری آشنا شد و بعدش دیگه اصلا تو جمع دوستا نیومد اصلا نه حالی میپرسید نه چیزی چن ماه پیشم عقد کرد در خفا 

اما یکی دیگشون ک من باهاش خیلی صمیمی بودم همه چیزشو بهم میگفت منم همینطور یادمه اون موقع ک شکست عشقی خورده بود همش زنگ میزد بهم گریه میکرد منم کلیییی باهاش حرف میزدم آرومش میکردم تا اینکه یه خواستگار براش اومد منم خیلیییی خوشحال بودمو همش ذوق داشتم براش اما اون کم کم دیگه محل من نداد منم چیزی دیگه نپرسیدم الان زنگ زده بود واسه یه کاری من گفتم چ خبر گفت با پسره و خانوادش رفته بودن شمال و اینا بعد من شاخام درومده بود هیچی بهم نگفته بود منی ک اون همه هواشو داشتم 😔

بعضي كلا فكر ميكنن شوهر كردم يعني هنر كردن براي همين يهو يع ادم ديگه ميشن😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشو با ازدواج مشغله های آدم زیاد میشه ناخوداگاه ارتباطش کم میشه با دوستا

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
بعضي كلا فكر ميكنن شوهر كردم يعني هنر كردن براي همين يهو يع ادم ديگه ميشن😐

دقیییقا یه جوری باهام رفتار میکنه انگار قله اورستو فتح کرده فک میکنه من مثلا خیلی دلم میخواد 😒

آره دیدی بعضیا انگار شاخ غول شکستن‌.یکی‌ از بهترین دوستای منم همینجوری شده ولی اون تازه عقد کرده وای یعنی چی بگم ازش‌.اه اه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

دوست من این اقایی ک الان شوعرشه وقتی اومده بود خواستگاریش تا موقع عقد به من خبر نداد

جالب اینجاست که عکس پسرو فرستاد بهم گفت این ب نظرت چطوریه منم گفتم خیلی خیلی بی ریخت و بد تیپه 😂😂😂😂 اخه خبر نداشتم که خواستگار جدیشه خو

بعدا دیدم اواااااااا با همون بی ریخته عقد کرد😂🙊🙊

منم بعد از ازدواج انقدر بدبخت شدم که دیگه بیخیال دوستام شدم. یعنی حوصلشونو نداشتم😔 از بس فشار و دغ ...

بابا این خوش خوشانشه همش میرن گردش و مسافرتو اینا بعدم هنو عقد نکردن ک بگیم درگیر شده