خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوردن دمنوش به ،روزانه ۴ لیوان شیر و روزی ۱۰ تا بادام ، ونخوردن غذای مونده و سرخ کرده برای خواخرم معجزه کرد خودش و شوهرش پوست گندمی و سبزه پسرشون سفید سفید و ناز
سعی کن به هر روز به مقدار خیلی کم بخوری چون یبوست بگیری اذیت میشی
خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
دوستان کسی موبایل دکتر طاهره مختاریان رو داره یا انلاین باهاش در ارتباطه، هم برای پسر دار شدن یا دختر دار شدن کمک می کنه وهم در دوران بارداری کمک میکنه که نوزاد باهوش وزیبا بشه کارش حرف نداره .منم میخوام بچه دار بشم در به در دنبال موبایلش هستم . چند بار مطبش زنگ زدم کسی برنداشت . با اینکه قبلا استاد من تو دانشگاه بود هنوز نتونستم موبایلش رو پیدا کنم . تو کامنت ها خوندم با واتس ابپ و تصویری مشاوره میده برای همین گفتم اگه کسی شماره واتس اپ و مشاوره انلاین ایشون رو داره لطفا بده میخوام تا عید باردار باشم🙏🙏🙏🙏🙏🙏لطف میکنید