2777
2789

پسرمنم زیاد میره دستشویی ازمایشم دادیم سالمه بنظرتون دلیلش چیه؟

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرایدار ما بچش داشت رفت عطاری اونم یک چیزی داده بود چند تا چیزم گفته بود بچه نخوره

یادمه هندوانه و کشک و چند تا چیز دیگه جزوشون بود بچش سریع خوب شد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
تو شبکه سلامت میگف تا پنج سال طبیعیه

من شنیدم مطمئن نیستم

تا ۵ سال برای پسربچه طبیعیه ولی برای دختر چون زودتر به تکامل دستگاه ادراری میرسه طبیعی نیست

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
من شنیدم مطمئن نیستم تا ۵ سال برای پسربچه طبیعیه ولی برای دختر چون زودتر به تکامل دستگاه ادراری میر ...

ن جدی میگف سیستم کنترل ادرار تو نخاعه که تکاملش کاملا جنبه ی ارثی داره که چند سال طول بکشه اما تا ۵ سال طبیعیع

عزیزم پسر خواهر منم شب ادراری داشت

خواهر میگفت ی مدت دلش میخاست شیر بخوره

اینم قبل خواب بهش یه لیوان شیر میداده

میگفت ازوقتی شروع کرد ب خوردن خوب شد دیگ جیش نکرد تو جاش

من اینو یجا یادداشت کردم یادم بمونه

عزیزم 4ساعت قبل خوابش سعی کن مایعات وچیزایی که سردی میاره مثل خیار نخوره.دخترم ی بطری داره تقریبا 1لیتری در روز 2بار پرش میکنم میخوره تا 8و9شب بعدش بهش میگم کمتر بخور گوش میکنه قبل خوابم همیشه میبرمش دستشویی فروردین میشه 3ساله

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
عزیزم پسر خواهر منم شب ادراری داشت خواهر میگفت ی مدت دلش میخاست شیر بخوره اینم قبل خواب بهش یه لیو ...

روبعضیا جواب میده منم ی مدت شبا ب دخترم میدادم ولی جاش خیس میشد.دیگه صبحا چشماشو باز میکنه شیر موز میخوره

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
من شنیدم مطمئن نیستم تا ۵ سال برای پسربچه طبیعیه ولی برای دختر چون زودتر به تکامل دستگاه ادراری میر ...

فرقی نمیکنه هر دودر 5 سالگی کنترل اسفنکتر رو بدست میگیرن تا قبل از 5 سالگی یه اختلال بحساب نمیاد ومطابق با زمینه ی رشده