2777
2789
من ک ران و بازومم چاق شده ولی بگما شکمم اوردم چون اصلا ورزش نمیکنم

آخه من بدنم خوبه تازه با ورزش کم کردم ولی صورتم خیلی لاغر شده گفتم اگه روی صورت بیشتر تاثیر میذاره یه بسته بخورم

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
آخه من بدنم خوبه تازه با ورزش کم کردم ولی صورتم خیلی لاغر شده گفتم اگه روی صورت بیشتر تاثیر میذاره ی ...

نه نه الکیه ک میگن فقط صورت،خب وقتی تو اشتهات باز میشه همش غذا میخوری چطور بدنت چاق نمیشه؟

یه دنیا انسان،یه انسان👈🙎‍♂️👉دنیام🌍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه الکیه ک میگن فقط صورت،خب وقتی تو اشتهات باز میشه همش غذا میخوری چطور بدنت چاق نمیشه؟

اگه اینجوریه که به درد من نمیخوره خودم را کشتم تا بیست کیلو کم کردم حالا نمیدونم با صورتم چه کنم

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
اگه اینجوریه که به درد من نمیخوره خودم را کشتم تا بیست کیلو کم کردم حالا نمیدونم با صورتم چه کنم

قرص ویتامین eبزن ب صورتت،مث کرم بمال ب صورتت روغنشو

یه دنیا انسان،یه انسان👈🙎‍♂️👉دنیام🌍
فردا

ميدي عكسش رو 

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍