2777
2789
عنوان

خانما مانتوم قشنگه ؟؟

733 بازدید | 28 پست

تعداد رای : 62
نظرسنجی
خوبه
35
56%
بده
24
38%
عالیه
3
4%
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم.   با ست کردن زیباتر خودشو نشون میده💜

بله براش یه شلوار همرنگ گلاش گرفتم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
مبارکه عزیزم به دل خوش و شادی استفاده کنی😘

ممنون عزیزم

اولین مانتوی آدم واری سایت رو دیدم میشه بهش گفت مانتو.مبارکه

ممنون واقعا بنظرت خوبه

مانتو سلیقه اییه سلیقه خودته حتما خوشگله

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃