2777
2789
عنوان

سنجاق زنونه پیدا کردم تو خونه😐

596 بازدید | 14 پست

داشتم جارو برقی میکشیدم ی سنجاق مشکی رو فرش پیدا کردم اس دادم به خواهر شوهرم اگ برا اون نباشه باید چیکار کنم؟ الان نمیدونم باید شک کنم کسی اومده خونه یا نه چون شوهرم هرکاره ای باشه خیانت نمیکنه😥 

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

2 هفته پیشم بالاترین نقطه کابینت قرص وگادول پیدا کردم شوهرمم بود با خنده گفتم اینو چرا اینجا گذاشتی گفت چیو گفتم قرصو گفت کدوم قرص نشونش دادم قسمو ایه ک برا من نیست شاید برا فلانیه(دوست خانوادگیمون ی شب خونمون خوابید فک میکنیم برا اونه) 

شوهرم چند بار دروغ گفته بهم

الان من اینارو بهم وصل میکنم اعصابم خورد میشه😔

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بیخودی اعصاب خودتو خورد نکن چه ربطی داره اخه شاید مال یکی بوده حالا افتاده خونه شما ... اخه شوهرت چی کار کنه ... خوب وقتی مطمئنی بهش چرا وصل میکنی بهم اعصاب خودتو بیشتر خورد میکنی

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

منم یه بار یه گیر مو کوچولو پیدا کردم، اونقدر که من متوجه شدم مال اطرافیان نبود، گفتم احتمالا از کیفی ،مویی افتاده ،حالا دور بیوفتم کاراگاه بازی که چی بشه ،اخرش خودم ضایعه بشم بی خیال شدم

بیخیال پیگیر نشو. من تو ماشین شوهرم خط چشم قهوه ای پیدا کردم از شیشه پرتش کردم بیرون .اصلا بهش نگفتم. یه هفته بعدش مادر شوهرم گفت خط چشم قهوه ایم گم شده هر چی میگردم نیست.البته من خیلی ته دلم  نگران بود اما گفتم شاید محض ثواب کسیو سوار کرده رسونده اخه من و شوهرم عادت داریم بعضی وقتا کسیو تو منطقه ببینیم سوار میکنیم

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
اوووف چرا انقد از این  تاپیک ها زیاد شده واقعا ناراحت کنندس😔😔

وای واقعا موافقم. چرا مردا اینجوری شدن آدم والا می‌ترسه از این جامعه از هر 10 تا تاپیک 8 تا تاپیک مربوط به خیانته. واقعا به کجا داریم میریم خیلی وحشتناکه. سن و سالم دیگه نداره از 20 ساله تا 80 ساله همه مشغول خیانت هستن. 

تمام زندگیم فدای مادر عزیزم و همسر جان