2777
2789

من خودم يه پسر يه ساله دارم گاهي انقدر شيرينه ميخوام بزارم توقلبم گاهي انقدر فضول ميشه حس ميكنم ازفرشته تبديل به هيولاي زندگيم شده 

اینقدر از پسرم تو سایت گفتم فکرکنم دیگه  همه میدونن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من هشت ماهشه تازه یاد گرفته چهاردست و پا بره دیروز صبح خوابید منم کنارش خوابیدم یهو با یه صدای بلند بیدار شدم دیوم بیدار شده رفته از رو میز تلویزیون مجسمه رو انداخته زمین 😁😁

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

یک هفته در به در دنبال کنترل تی وی میگشتیم گم شده بود. میخواستیم بریم یکی دیگه بگیریم گیرمون نمیومد..... دیروز رفتم سر فریزر دیدم آقا کنترل تی وی رو گذاشته تو فریزر... 2 سالشه

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 

شیطنت ک زیاد داره

فقط اون موقع ک تو اسمون ستاره میبینه با شیرین زبونی میگه مامان جیجاره 😍😍😍😍میخام قورتش بدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

منم یه پسر سه ماهه دارم خداروشکر.تازه یاد گرفته شیرشو تو دهنش نگه میداره یه دفعه میریزه بیرون میخنده.میخوام قورتش بدم.انشاا... خدا به هرکی میخواد صحیح و سالمشو بده

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

من بچه ندارم 

بچه داداش دارم 

عاشقشونم 

یکیشون تا منو میبینه میگه: عمه شناااااااام(یعنی عمه سلام) 

یکی دیگشون ب هرچیزی برسه میگه عمه این چیه؟ 

مثلا میگم این بخاریه 

میگه بخاری چیکار میکنه؟ 😂😂😂 

باید براش ساز کار بخاری رو هم توضیح بدم.