اینقدر از پسرم تو سایت گفتم فکرکنم دیگه همه میدونن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پسر من هشت ماهشه تازه یاد گرفته چهاردست و پا بره دیروز صبح خوابید منم کنارش خوابیدم یهو با یه صدای بلند بیدار شدم دیوم بیدار شده رفته از رو میز تلویزیون مجسمه رو انداخته زمین 😁😁
کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
یک هفته در به در دنبال کنترل تی وی میگشتیم گم شده بود. میخواستیم بریم یکی دیگه بگیریم گیرمون نمیومد..... دیروز رفتم سر فریزر دیدم آقا کنترل تی وی رو گذاشته تو فریزر... 2 سالشه
لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه.....
منم یه پسر سه ماهه دارم خداروشکر.تازه یاد گرفته شیرشو تو دهنش نگه میداره یه دفعه میریزه بیرون میخنده.میخوام قورتش بدم.انشاا... خدا به هرکی میخواد صحیح و سالمشو بده
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜