2821
2789

سلام عزیزم. فک میکنم کمی عفونت داشته باشه چون تعداد گلبول های سفیدش بالا رفته بقیه موارد نرماله

ولی خب پیش یه دکتر متخصص اطفال هم ببرید

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

سلام عزیزم. فک میکنم کمی عفونت داشته باشه چون تعداد گلبول های سفیدش بالا رفته بقیه موارد نرماله ولی ...

خیلی ممنون عزیزم شنبه قراره ببرمش ریه اش عفونت داره شاید بخاطر اونه نه؟ زیاده؟ نگران کننده اس؟ بهش آنتی بیوتیک میدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ممنون عزیزم شنبه قراره ببرمش ریه اش عفونت داره شاید بخاطر اونه نه؟ زیاده؟ نگران کننده اس؟ بهش آ ...

نه زیاد نیستش نگران نباشین آره برید دکتر خوب میشه زودی❤

سلام عزیزم. فک میکنم کمی عفونت داشته باشه چون تعداد گلبول های سفیدش بالا رفته بقیه موارد نرماله ولی ...

سلام عزیزم میشه این ازمایشیو که میفرستم جوابشو بهم بگی؟ 

ممنون جانم ولی اخه دیروز یه نفر گفت تیروییدش نرمال نیست؟ 

نه عزیزم من ک مقایسه کردم مشکلی ندیدم توی رنج نرماله بازم شما اگه مشکوکین پیش پزشکشون ببرین خیالتون راحت شه

نه عزیزم من ک مقایسه کردم مشکلی ندیدم توی رنج نرماله بازم شما اگه مشکوکین پیش پزشکشون ببرین خیالتون ...

ممنون عزیزم اون دفعه هم درست حدس زده بودی کاری داشتم باز مزاحمت میشم حتما مرسی

2825
2823
2791
2779
2792