2777
2789
عنوان

نبات سوخته و اسهال

1393 بازدید | 9 پست

خانما دختر ۶ ماهم ۲ روزه اسهاله.

تادیروز روزی ۵ بار دفع داشت و حجیم بود ولی زیاد ابکی نبود.

از دیشب همینحوری داره اب دفع میکنه.

تمروز دبگه اسهالش سفید شده.

دیروز استفراغم هم داشت که دکتر امپول ضد تهوع زد خو ب شد.

ولی از صبح همینجوری داره شیر خشک و اآر اس میخوره واز اون طرفم دفع میکنه.

دارو هم پدی لاکت و زینک و سفکسیم داده ولی اسهالش  بدتر سده

یه کم هم تب میکنه بعصی وقتا.

اینجا دیدم میگن نبات سوخته اسهال رو بند میاره.

شما تجربه ای  دارین.؟

خواهشا اگه میتونین کمک کنین واقعا بچم داغون شده این چند روز

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

موز بده بخوره 

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بزرگترا که جوشونده نبات و زیره سبز خیلی خوبه ولی برا بچه نمیدونم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

کاش پیش ی دکتر دیگه ببری یا دوباره پیش همون دکترش ببری. اسهال خطرناکه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

انشاالله خوب میشه پسرمنم ازجمعه اسهال واستفراغ میکنه

البته استفراغش قط شده ولی اسهالش ادامه داشت

هیچی هم نمیخورد اصلامیل نداشت

ولی بزور کته ماست،عرق نعنا،موز،دادم وداروهاشومرتب دادم ازدیشب اسهالش قط شده

من میوه انبه پیدانکردم ولی میگن برااسهال عالیه خصوصاهسته ش.

ازدیروزم که پسرم یکم بهترشده خودم شروع کردم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بخاطر دندون درآوردن شه پسر منم همینطوری بود او ار اس فقط آبی ک از بدنش کم شده و جبران. میکنه اسهال و بند نمیاره من خودم آنقدر چیز میز دادم ب بچه ولی بند نیوومد آزمایش عفونت دادم چیزیش نبود خودش خوب شد بعد دیدم دندون درآورده 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖