2777
2789
عنوان

باردارم راهنمایی

137 بازدید | 19 پست

سلام خانوما دیروز تاپیک زدم و اینکه باردارم الان و یک ماه هم نشده هنوز. بچم ۱۰ روز دیگه یک سالشه الان نمیدونم بزارمش یا سقط کنم راه مطمن ک بچه نمونه چیه ؟؟؟؟اگر بمونه هم با این همه مشکل و بچه ۱ساله چطور بزرگش کنم 😭😭😭😭

ب راهنمایی احتیاج دارم مامانایی ک شرایطشون مثل من بوده چیکار کردین 

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

بذار بمونه.

بعد این رعایت کن که ناخواسته نشه.

خدا داده پس نعمته.با لباسای همون بچه اولت بزرگ میشه نترس

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دخترم 11ماهشه و مجدد باردار شدم اول خاستم سقط کنم اما الان میگم بزا هردورو باهم بزرگ کنم بعدش راحتم میتونی تاپیکامو بخونی منم مشکلاتی داشتم 

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
عزیز دلت میاد یه موجود زنده رو تیکه تیکه کنی؟ باید سفت و سخت جلوگیری میکردی الانم که نکردی و بارداری ...

باور کنین اصلا هیچ آب منی ریخته نشده.متخصص گفته فقط احتمال اینکه با پیشاب بوده باشه باردار شدی .سفت و سخت مراقب بودم .طبیعی جلوگیری کردم

عزیز دلت میاد یه موجود زنده رو تیکه تیکه کنی؟ باید سفت و سخت جلوگیری میکردی الانم که نکردی و بارداری ...

همسرمم میگه ضربان قلبش بزنه نمیزارم 

چجوری دلت میاد خدارو خوش نمیاد اصلا خیلی هادتو حسرتن و تو صف انتظار مثل خودم بعد تو میخوای خودت بچه ...

عزیزم من یک بچه ۱ساله دارم ۱۰ روز دیگه تولدشه .الان باردارم خیلی سخته .از سخت هم سخت تره

باور کنین اصلا هیچ آب منی ریخته نشده.متخصص گفته فقط احتمال اینکه با پیشاب بوده باشه باردار شدی .سفت ...

گناه داره عزیز. اون دیگه قلبش داره تشکیل میشه. عکس سقط جنین رو نگاه کن و ببین چه به روزشون میاد. ببین حاضری همچین بلایی سر یه موجود زنده بیاری؟

گناه داره عزیز. اون دیگه قلبش داره تشکیل میشه. عکس سقط جنین رو نگاه کن و ببین چه به روزشون میاد. ببی ...

خیلی توی ۲راهی افتادم .همسرم راضی نیست بندازمش

عزیزم من یک بچه ۱ساله دارم ۱۰ روز دیگه تولدشه .الان باردارم خیلی سخته .از سخت هم سخت تره

اشکال نداره خودتو قوی کن و این یکی ام بزرگش کن اون الان محکم چسبیده بهت لطفا بی رحمانه تصمیم نگیر...

نگهش دار. مطمئن باش بعدها از اینکه نگهش داشتی کلی خوشحال میشی و کلی به خودت بد و بیراه میگی که چرا ح ...

از دیروز دارم گریه میکنم .من شهر غریبم حتی ی دوست هم ندارم فقط خودمو همسرمو بچم هستیم میترسم

اشکال نداره خودتو قوی کن و این یکی ام بزرگش کن اون الان محکم چسبیده بهت لطفا بی رحمانه تصمیم نگیر...

دیشب ی کاسه بزرگ گلاب زعفرون خوردم 😭😭😭میترسم چیزیش شده باشه بچم