2777
2789

بچه ها من ۲۸ام موعد پریم بود و نیومد ، همیشه منظم بوده و الان ۳۰ام هست و همچنان نیومد ، و اینکه ۲۸ام که موعدم بود شب بی بی زدم سفید سفید و منفی بود ، ولی از اونجایی که پری نیومده و همش حالتاش میاد و میره اما خودش نمیاد و دو سه علایم دیگه دارم میگم نکنه خارج رحمی باشه ؟؟ خارج رحمی مثبت شدن بی بیش فرقی با داخل رحمی نداره ؟؟ 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ۲۸ام اشتباه نوشتم ، میخواستم بگم دورهام همیشه ۲۸ روزست و روز ۲۸ پری نیومد ، الان هم ۳۰ موعد هستم هنوز نیومده

اول اینکه چرا افکارت منفیه.انشااله که نیست.

بعدم تو بی بی چک اصلا نشون نمیده.تو سونو نسون میده وگاها دردش زیاده.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
منتظر بمون پری میشی انقدر به خودتون موج منفی ندین

نمی خوام منتظر پری بشینم ، میخوام منتظر بی بی مثبت بمونم 🤩

تو حارج رحمی لقاح داخل لوله های فالوپ یا همون تخمدان انجام میشه.ونطفه تشکیل میشه وبعلت بزرگ شدن نطفه باعث پاره شدن لوله میشه خب این خیلی میتونه دردناک باشه.فکر بد نکن.به خدا توکل کن.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
آخه احساس میکنم باردارم ،ولی روز موعد که دوروز پیش بود بی بی منفی بود ، دیگه تا الان نزدم 

چندروز صبر کن بی بی بزن یا آزمایش بده

تو حارج رحمی لقلح داخل لوله های فالوپ یا همون تخمدان انجام میشه.ونطفا تشکیل میشه وبعلت بزرگ شدن نطفه ...

آخه احساس میکنم باردارم ،ولی روز موعد که دوروز پیش بود بی بی منفی بود ، دیگه تا الان نزدم 

بچه ها من ای یو ای کردم از روز تخمک گذاری سینه ها م درد میکنه من شنیدم موقع بارداری چند روز مونده پریود سینه درد شروع میشه و اگه از روز تخمک گذاری باشه به دلیل پریود شدن هست. درسته

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭