2777
2789
عنوان

خارج رحمی چه فرقی با داخل رحمی داره؟ تو بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 18 پست
آخه احساس میکنم باردارم ،ولی روز موعد که دوروز پیش بود بی بی منفی بود ، دیگه تا الان نزدم 

نگران نباش

اصلا ممکنه باشیوبی بی نشون نداده باشه.

بی بی چکا خیلی خطا دارن 

همینجام زیاد دیدم.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من ای یو ای کردم از روز تخمک گذاری سینه ها م درد میکنه من شنیدم موقع بارداری چند روز مونده پر ...

نمیدونم 

ولی زیاد به علائم فکر نکن.من ای یو ای نکردم ولی بارداری سختی داشتم یادمه همون اوایل یهو علائممو از دست دادم اصلا تهوع ودردو هیچی نداشتم خیلی نگران بودم ولی خب لکه بینی وخونریزی داشتم 

انشااله که بارداریو بچت سالم میاد بغلت.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

انشاالله دیگه خسته شدم مرسی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭