2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگه میخوای سقط کنی برو سقط کن

اما خواهشا اینجا نگو

اینجا خییییلیها در حسرت حامله شدن هستن

گناه دارن😔😔😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

نکن عزیز دلم الان اون دیگه کاملا یه بچه اس و قلب داره بعد کلا سقط عمدی بالای ۱۲ هفته شدید خطرناکه 

۴ هفته دیگه نیمه بارداریت پر میشه

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 

منم تاپیک های قبلیتوخوندم اگه برای اینه ک جنسیتش اونی نیس ک میخوای سقط نکن قتل نفسه گناه داره وتاوان بایدپس بدی مطمئن باش عاشقش میشی 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

فقط توي بيمارستان به روش زايمان طبيعي بايد انداخته بشه 

هيچ بيمارستاني بدون دليل موجه اين كار نميكنه

من بخاطر مشكل نقصي كه جنينم داشت ١٦ هفته مجبور ب سقط شدم مثه زايمان طبيعي بعدشم كلي مدرك و اينا خواستن بعد از اون گواهي دادن كه حتما جايي ببر خاك بكن 

از فكرش بيابيرون ديگه ديره 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍
منم تاپیک های قبلیتوخوندم اگه برای اینه ک جنسیتش اونی نیس ک میخوای سقط نکن قتل نفسه گناه داره وتاوان ...

میخونم حرفاتوگریه میکنم دست خودم نیس

المیرا مستوفی...