2777
2789

کسی این ویروس سرفه طولانی رو گرفته؟؟، یه جوریه انگار ادم قرار نیست خوب بشه دخترم یک ماه و نیمه مریضه اول تب داشت الان دیگه تب نداره ولی سرفه اش خوب نمیشه هر دارویی هم بگید خورده ۵ تا هم نصفه سفازولین زده

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلارژین کیدز بده. واسه دختر من معجزه کرد. دقیقا مثل دختر شما بود، بار سوم که بردیمش دکتر این شربت گیاهی رو داد به یه هفته نکشید خوب شد

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
اونایی که این ویروس گرفتن خوب شدن بگن چقدر طول کشبد آخرش؟؟؟

واي من گرفتممم باردارم هستم دكترا بهم قرص نميدادن با چهار تخمو اينا بهتر شدم يه هفته طول كشيد پدرم در اومداااااا انقد سرفه ميكردم دنده هام درد گرفته بود حس ميكردم الان كيسه ابم جرر و واجر ميشه

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم