2777
2789
عنوان

تب بچه 6 ماهه.... کمکککککککک

291 بازدید | 87 پست

سلام خانوما 

دو روز پیش واکسن 6 ماهگی بچم رو زدم دو روزه همش تب داشت و بی قراری جای واکسنش هم یکم قرمز و متورمه  هر 4 ساعت استامینوفن میدم ولی بازم تبش رو 37،5 یا 38.5 بود پاشویه هم  میکردم تا امروز تبش رف رو 39 سریع بردم دکتر گف سرماخوردگی ویروسیه از واکسن نیست 72 ساعت تبش طول میکشه احتمالا بدنش بریزه بیرون بعد خوب میشه الان دمای بدنش 38 بعضی وقتا 38.5 میشه با اینکه استامینوفن میدم و پاشویه میکنم و لباساش رو کم کردم 

دیگه موندم چیکار کنم تبش بیاد پایین الانم بچم گریه کرد و خودشو هلاک کرد خوابید 😩 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای من خدای معجزه هاست 🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تب تا ۳۹،۵ درجه مشکلی نیست خیلی هم دارو نده باید بدن خودش مقاومت کنه خیلی دارو بدی ضرر داره سعی کن با پاشویه تب رو پایین بباری خیلی هم شیر بده 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد

اخی  ای جوووونم

نترس عزیزم

اگه دیدی خیلی بالا رفت بهش شیاف ۱۲۵ کودکان بزن    با عرق کاسنی هم پاهاشو بشور

خوب میشه   باید دوره اش بگذره

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

شربت پروفن هم واسه تب عالیه اگه منع سنی نداره . هم درد بدش رو اروم میکنه هم تب رو پایین میاره

شانس ندارم که کاربریم هی میپره و هی میترکه وگرنه دوساله تو نی نی سایتم😒😒😒😁😁😁😁
تب تا ۳۹،۵ درجه مشکلی نیست خیلی هم دارو نده باید بدن خودش مقاومت کنه خیلی دارو بدی ضرر داره سعی کن ب ...

دکتر گف هر 4 ساعت استامینوفن بده 

خیالم راحت شد من فکر میکردم از 37.5 به بالا تبه 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای من خدای معجزه هاست 🦋

خيلي مراقبش باش

نميدونم ميشه بروفن داد يا نه

مرتب چكش كن دستمال خنك بزار

زير بغل و رو پيشوني و پاهاش

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم