2777
2789
عنوان

شوهرای شمام ب این چیزا گیر میدن؟

693 بازدید | 41 پست

ک چرا فیلم خیانت دار نگا میکنی؟اخه من ک از قصد نگا نمیکنم ، امروز زدم یه کانالی داش نهنگ ابی نشون میداد، منم اصلا ندیدم نمیدونم موضوش چیه

همون لحظه زنع ب شوهرش گف میدونم با فلان زن رفتی سفر عکسای یادگاری گرفتی!

من کانالو عوض نکردم، شوهرم کلی داد زد ک مگه نمی بینی خیانته، چرا عوض نمیکنی؟

قبلا هم چن بار سر این موضوع بحثمون شده بود

اخه من چیکار کنم ک فیلمای ایرانی دست فیلمهای ترکیه رو از پشت بسته؟؟؟

جالبهههه، من رشتم ادبیات انگلیسیه ، داستانایی میخونیم ک این فیلما جلوشون هیچن اونوخ من با اونا تغییر نکردم با این فیلما قراره تغییر کنم؟؟؟

بعد از دعوا رفتم حموم، خودش میدونه بخاطر بچه چهار پنج روز ی بار میتونم برم حموم، اخر حموم صداش زدم پشتمو لیف بزنه، نیومد، نشست تو هال جلو تلویزیون گف پنج دقیقه دیگ میام الان نمیتونم! 

منم اومدم بیرون رفتم تو اتاق لباس بپوشم اومد گف وسایلتو ببر تو هال لباساتو بپوش، گفتم اونجا رئ اشغال کرده بودی واس همین اومدم تو اتاق

بهم گف گم شو برو بیرون! منم گفتم برو بابااااااا، خ ازت خوشم میاد!

خدایی موقع تقسیم عقل من کجا مرده بودم ک با این ادم ازدواج کردم؟؟؟؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی دونم چرا

ولی حس کردم  نگران تونن ... می ترسن نکنه  روی ذهن تون اثر منفی بذاره و بد بین شید نسبت ب زندگی تون 

ولی با لحن خوبی بهتون نگفتن ....

( فقط حس من البته ) 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

همون جایی که اکثر بانوان این سایت تشریف داشتن😁

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
عزیزم منم شوهرم ناراحت میشه خخخ سر عروس استانبول اون دفعه بگومگو کردیم خخخ

اخه یعنی چی🙄🙄🙄

مگه بچه ایم؟ میتونه نظر بده ولی واقعا اجازه داره جای من تصمیم بگیره من کدوم فیلمو نبینم؟؟؟؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
واي بگو برو بابا  من از كجا بدونم موضوع فيلم چيه  بعدم ببخشيد مگه عقلم كمه يا بچه ام با ...

منم همینو میگم

اگ قرار ب منحرف شدنه من با داستانای امریکایی و انگلیسی باید منحرف شم ک طرف جلو شوهرش بهش خیانت میکنه!!!