2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودمون اکثرا میخریم برای مهمون خیر 

خب چرا برای خودتون میخرید؟؟؟؟ینی تحریم واسه مهمونه؟؟؟؟

یا کلا تحریم آجیله؟؟؟

دوس دارید بخرید حداقل بذارید بعد تعطیلات...

ب اجیل خریدن نه بگیم...

نه فقط واسه آجیل مهمون نه بگیم گلم

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

نميخرم فقط بخاطر دختر عموم كه ميدونم امسال دستشون تنگه و نميتونن بخرن 

تا اگه خونه ما اومد ببينه ماهم نداريم تا شرمنده نشه

بقيه واسم مهم ني

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
توروخدا شعار ندین همه مغازه ها دارن میترکن از مشتری حتمن فتوشاااپه😕😕😕😕

همونایی که بیسوادن واز پول واجباتشون میزنن که پیش بقیه کم نیارن میخرن همدان که بساط اجیل فروشا شلوغ نیست فقط یه مغازه هست خیلی معروف تابستونم اونجا شلوغ 

بابام میگفت دیشب یه خانومی یک و دویست داده اجیل  خوشبحال پولدارا حتما میوشونم کمتراز موز نیست ...

والا من بازار بودم دیدم فقط پاستیل و قطاب میخرن

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...