2777
2789
فک‌کن بری خونش ببینی خریده اون😂

نه بابا بدبختا بد آوردن شديد

اصلا ندار نيستن ولي خب گردش روزگارت ديگه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
همونایی که بیسوادن واز پول واجباتشون میزنن که پیش بقیه کم نیارن میخرن همدان که بساط اجیل فروشا شلوغ ...

اسمش دستچین بود؟

من اومدم همدان ولی ادرس و مغازش یادم نیست😕

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام میگفت دیشب یه خانومی یک و دویست داده اجیل  خوشبحال پولدارا حتما میوشونم کمتراز موز نیست ...

باور کن خیلیا پول هم ندارنا ولی واسه حرف فامیل و چشم و هم چشمی و این چیزا هرطور شده میخرن....خیلیارو دیدم خودم..ادمی که چشم و دلش سیره خب واسش مهم نیست یه سال بدون اجیل بگذرونه

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
نميخرم فقط بخاطر دختر عموم كه ميدونم امسال دستشون تنگه و نميتونن بخرن  تا اگه خونه ما اومد ببي ...

خدا ادمایی مثل تو رو زیاد بکنه 

دمت گرم ایشالله بهترین سالت باشه

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
نه بابا بدبختا بد آوردن شديد اصلا ندار نيستن ولي خب گردش روزگارت ديگه

شوخی بود گلم....ان شاءالله مشکلشون حل شه ب زودی و چقد خوبه که شما اینقد مهربون و فهمیده ای

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
همونایی که بیسوادن واز پول واجباتشون میزنن که پیش بقیه کم نیارن میخرن همدان که بساط اجیل فروشا شلوغ ...

خرم آبادم خلوته بازارشم فقط میان پیاده روی 

مغازه دارا میگن شلوغی بی خیره امسال

باور کن خیلیا پول هم ندارنا ولی واسه حرف فامیل و چشم و هم چشمی و این چیزا هرطور شده میخرن....خیلیارو ...

مثلا که چی اگ اجیل نباشه عیدنمیشه جای اون یک میلیونو دویست تن سه چهارتا بچه کارو بپوشنن لبخند اونا دنیا

میرزه

در خموشی های من فریاد هاست  
خخخخخخخ بگو اخه پدرسوخته تبر گردنت نمیزنه ورور الکی نکن دشمن همون خودشماهایین بخدا

باور کن شبکه افق گفت مجری هم در جوابش گفت خب ما نمیخریم تو برو صادرش کن