2777
2789
عنوان

😮برا رضای خدا بیاین جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 77 پست
دیپلم تحربی میتونه شرکت کنه دیپلم های دیگه مگر اینکه دبیرستان ی سالی رو اون رشته رو خونده باشی بعدشم ...

چیو انصراف داده باشن،شرمنده متوجه نشدم 

من کنکور دولتی خوندم،کارشناسی غیر دولتی بود

میگم ی سال هم یک ساله،دیر نشه برا سن و سال و این چیزا

مگه چن سالته؟

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ بد چراااا خب؟ایما چرا همچین قوانینی دارن😔😭

اگه همچین قوانینی نباشه که از ی ساله تا صد ساله کنکور. میان حتی اونا که دولتی خوندن نمیشه دوبار دولتی بخونی اونم مثلا فقط کاردانی رو 😐 

اخه یکم فک کن خب برن هنرستان بغد کنکور تجربی بدن ؟اصن دنیا بهم میریزه که

چیو انصراف داده باشن،شرمنده متوجه نشدم  من کنکور دولتی خوندم،کارشناسی غیر دولتی بود

گلم سما کاردانیت دولتیه ابدا نمیشه چون فقط ی بار میتونی برای ی مقطعی دولتی بخونی کسی میتونه بنویسه که پارسال دولتی قبول شده باسه ولی نره انصراف بده از دانشگاه جدا از اینا شما فنی نمیتونی بیای تجربی 

ببین عزیزم ..اگه نشد حتما با یه مشاور صحبت کن از تابستون قشنگ بشین بخون اون درس هایی رو هم که مشکل داری فیلم از سایت آلا رایگان هم هست دانلود کن بیشین بخون...ب سن وسال هم اصلا فک نکن ..دیدم کسی رو که سن ۴۰ سالگی کنکور دادپزشکی قبول شد..خلاصه اصلا نگران نباش ..فقط باید پشتکار داشته باشی 💛

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               
اگه همچین قوانینی نباشه که از ی ساله تا صد ساله کنکور. میان حتی اونا که دولتی خوندن نمیشه دوبار دولت ...

من همهههه گفتن تجربه بخون حتی رئیس مدرسه،خودم خریت کردم و الان چوب ندونم کاریمو میخورم

۲۷

اصلا هم دیر نیست ..موفق باشی 🌷