2777
2789
عنوان

😮برا رضای خدا بیاین جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 77 پست
سعی میکنم اون دوتای بالا رو بخونم ولی دو تای پایین رو😓😶

برا پزشکی دانشگاه خوب باید دوتای اولیو ۹۰ بزنی دوتای دومی ۸۰ ۷۰ میتونی؟؟

کلا تجربی برا کسی ک پاس کرده خیلی سخته چ برسه ب اونی ک اصن نخونده اینارو...ریسکش بالاس اگه میخای اینکارو بکنی بذار یکی دوسال دیگه ازالان تا سال بعد کافی نیس مگه اینکه خیلی علاقه و پشتکار داشته باشی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی میکنم اون دوتای بالا رو بخونم ولی دو تای پایین رو😓😶

مبحثی بخون میتونی بری تونت چن مبحث از اونا فیلم اموزشی  دانلود کنی نگاه کنی 

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               
امشب میخوام اگه بشه شرکت کنم فقط میخوام بدونم من میتونم شرکت کنم،و اینکه شماره دانش اموزی میخواد و م ...

اشکال نداره چرا سال بعد نمیدی؟

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               
پس میشه؟

فک کنم بشه بزن نت ببین شرایطشو

عزیزم سما چون کاردانی دولتی خوندی نمیشه کسایی میتونن شرکت کنن که دولتی نباشه یا انصراف داده باشن&nbs ...

نه با مدرک دولتی هم میشه باز کنکور بده.قبلا میگفتن اگه دومدرک مثلا کارشناسی وارشدو دولتی باشی دیگه نمیشه دولتی بری ولی الان برش داشتن

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟

دیپلم تحربی میتونه شرکت کنه دیپلم های دیگه مگر اینکه دبیرستان ی سالی رو اون رشته رو خونده باشی بعدشم اگر دفترچه کنکور رو بخونی نوشته که کسایی میتونن شرکت کنن که تا اسفند 97انصراف داده باشن

چرا ارشد رشته خودتو نمیخونی؟رشتت چیه