2777
2789

نه خوب رفته بالا دوبرابر شده

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتا اگه کم باشه ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار میشه اگه دوبرابر بشه خو مشکلی نیس اما اگه دوبرابر نشه کم بره بالا مشکل هست

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
نه خوبه  دفه اولت بود؟ چیکا کردی کرف

بله اول لطف خدا بوده 

من ژله و پامرغ هرروز سوپ میپختم باهاش میخوردم نشاسته میخوردم گرمی جات نخوردم زعفرون زرشک پرتقال کیویی فست فود نخوردم 

بله اول لطف خدا بوده  من ژله و پامرغ هرروز سوپ میپختم باهاش میخوردم نشاسته میخوردم گرمی جات نخ ...

پرتقال عیبش چیه؟ تو اینترنت که خیلی تعریف کرده از خوردن پرتقال مخصوصا در اوایل بارداری

منم دیروز انتقال داشتم

پرتقال عیبش چیه؟ تو اینترنت که خیلی تعریف کرده از خوردن پرتقال مخصوصا در اوایل بارداری منم دیروز ...

بخاطر اسیدی بودنش 

ان شالله ب سلامتی گرید جنینتون چی بود 

کجا انتقال دادید

الان این خوبه ؟ 

اره خوبه نگران نباش