2777
2789

سلام 

بچه ها من دوسال منتظر بچه هستم ، این ماه دوبار نزدیکی داشتم ،

امروز ۲۴ پریودمه سینه درد دارم  کمر درد دارم ، کشاله رونم هم تیر میکشه ،بدنم خیلی داغه ، اول فروردین تقریبا موعد پریودمه...

این دو سال اخر ماه چشمم خشک شد به بی بی چک مثبت...

به نظرتون میشه به اینا امید داشت ؟؟

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
اره عزیزم چرا نشه بیبی چک مارک رودس بگیر من ۴ روز قبل موعدم مثبت شد خطا هم نداره انشالله ک خدا زود ...

عزیرم اشک تو چشمم جمع شد....یعنی میشه....به نی نیت بگو دعا کنه...

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله عزیزم   به نیت حاجتت چند صلوات فرستادم. 

این همه هر روز و هر ماه برا خوراک و پوشاکمون خرج میکنیم اما به فکر پدر و مادر از دنیا رفتمون نیستیم😓پدر و مادری که تمام وجود و دارایی شون را صرف رفاه و خوشبختی ما کردند...من برای امواتتون ختم قرآن انجام میدهم. پیام بدهید🌹
عزیرم اشک تو چشمم جمع شد....یعنی میشه....به نی نیت بگو دعا کنه...

حتما عزیزدلم ..

امیدت به خدا باشه خدا خیلیییی مهربونه زودتر از اون چیزی ک فکرشو کنی جوابتو میده

ایشالا این ماه نی نی نازت اومده تو دلت💋💋💋

🧡
ان شاء الله عزیزم     به نیت حاجتت چند صلوات فرستادم.

😭😭😭عزیزم.....قربون قلبت ❤️

حتما عزیزدلم .. امیدت به خدا باشه خدا خیلیییی مهربونه زودتر از اون چیزی ک فکرشو کنی جوابتو میده ای ...

فدات بشم.....مو به تنم سیخ شد....همینجوری داره اشکام میاد....خسته شدم دیگه 

آن شاالله که بارداری . آن شاالله خدا عيديتو بهت داده    

فدات بشم....خداکنه....

اره میشه

❤️❤️❤️❤️❤️ تا هفته بعد معلوم میشه به نظرت الان زود بی بی بزارم ؟میترسم 

زود بی بی نزار گلم من دوماه قبل بی بیم مثبت شد حتی ازمایش بتا هم مثبت شد ولی سر موعد پریود شدم 😔😔

انشالله ک واسه شما میمونه . واسه منم دعا کن

غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد😔😔
زود بی بی نزار گلم من دوماه قبل بی بیم مثبت شد حتی ازمایش بتا هم مثبت شد ولی سر موعد پریود شدم 😔😔 ...

عزیزم .....خدا خودش به وقتش صحیح و سالم تو دامنمون بزاره