2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو یه سوال

153 بازدید | 16 پست

دسته مبلمون یکم زرد شده جنسش مخملخ وایتکس کشیدم اینجوری شد کسی میدونه این جنس مبلو چجوری دوباره سفید کنم😣

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با وایتکس زردش کردی دیگه پاک نمیشه

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
عکس پلیز

نمیدونم چرا لود نمیشه😣😣الان میزارم

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
فوم فرش بگیر از فروشگاه ها

واقعا تاثیر داره عزیزم؟عکسشو گزاشتم ببین

با وایتکس زردش کردی دیگه پاک نمیشه

ای وای واقعا؟

فک کنم فقط باید یه جوری رنگش کنی🤔

مخمله میشه؟

واقعا تاثیر داره عزیزم؟عکسشو گزاشتم ببین

نمیدونم ولی امتحان کن زیاد گرون نیس چون من خیلی معجزه ها ازش دیدم😉

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
نمیدونم ولی امتحان کن زیاد گرون نیس چون من خیلی معجزه ها ازش دیدم😉

باشع عزیزم ممنون که جواب دادی امتحان میکنم 😍