سلام. من دوبار پشت هم سونو کردم. دوهفته پیش با سونو شکمی گفتن قلب نداره. رفتن پیش ی متخصص زنان سونو کرد گفت داره حتی صدای قلبشم شنیدم. امروز ک رفتم گفت همون 6 هفته مونده و قلبش وایساده... دکتر بهم قرص نداده برا سقط گفته دو هفته صبر کن طبیعی سقط شه... چیکار کنم یا چی بخورم زودتر و راحتتر سقط بشه!؟
اینکه رشد نکرده قطعیه... چون الان با هر حسابی باید 12 هغته باشم. کلا رشد نکرده تو دوهفته... ساک حاملگیمم 12 هغته بود ک حسابی بهم ریخته شده... سقطم قطعیه ولی میخوام زودتر تموم شه.
البته میگی تو ۶ هفته مونده؛یعنی الان ۶ هفته است که رشد نکرده اگه میخواست بیافتاده خودبخود؛پس باید تو ...
خب منم هی به دکتره همینو میگفتم دیگه. ک این اصلا رشد نکرده و اینا...گفت باید طبیعی سقط کنی... نفهمیدم چرا... 12 هفته سنی ک باید باشه ولی نیست... ساک حاملگی بدون رشد جنین رشد کرد البته الان ی حالت مچاله داشت تو سونو. جنینم دیگه قلب نداشت... هم شکمی سون کرد هم واژینال ک مطمعن بشه... خودمم حالتای بارداریم خیلییییی کم شده یهو... کمردردم دارم. حالتای پریودی دارم ولی خبری نیست... میخوام ی کاری کنیم تسریع بشه... خیلی دارم اذیت میشم
چیزی نخور توروخدا اگه خدابخادخودش سقط میشه یامیمونه برات.آبجیم۶هفتگی که رفت گفت فقط ساک تشکیل شده ۹هفتگی که رفت جنینودیدن باقلب کوچولوش که میزد.امیدت بخداباشه دکتراروبیخیال