2777
2789
عنوان

کیا نزدیک موعد پری ترشح خیلی زیاد داشتن بعد فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 20076 بازدید | 48 پست
من فداتشم گلم مرسی از لطفت. گفتی نشاسته رو بریزم تو اب وچیکارکنم!؟ مقدارش چقد بایدباشه

اره هرروز سه بار بخور دو سه قاشق نشاسته بریز تو آب یا شیر سرد چند دقیقه بمونه بعد بعم بزن بکش سرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه کمی واضح توضیح بدی من سرگیجه های وحشتناک میگیرم ترشح شدید

سلام گلم ترشحات از چنرسیکل شروع شد

خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
شما نی نی دار شدید

ن هنوز گلم این ماه امپول هاش سی جی و لتروزول خوردم پری نشدم

امپول پروژسترون زدم باز نشدم 

بعد الان بیست روزه اول فقط دوروز ی بار یه رگه خون مث لک داشتم ولی چند روزه خونریزیم بند نمیاد. شدیده سابقه نداشتم. پریودام فوقش سه روز بود اخرشم دوروز لک میشد پنج روز ولی الان.... بی بیچکامم عجیبن از همه مارک میزنم ی بار دوخط میشه ی بار ی خط 

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
پس مبارکه حتما بارداری استراجت کن تا باز نشه نطفه

فدات شم من. نمیدونم اگ حامله شم باید خوشحال شم یاناراحت چون 9ماهه ازدواج کردم و زندگیم زندگیه سگیه. با کتک و بی محبتی و بی رحمی شوهر... 

ولی پس خونریزی چرابندنمیاد  و یاچرا بی بی چک بعضی وقتا ی خط نشون میده

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
پس مبارکه حتما بارداری استراجت کن تا باز نشه نطفه

این ک گفتم دعام کنین چون ازبس کتک خوردم ک چرا حامله نمیشی لابد قرص میخوری یاامپول زدی و.... خسته شدم. وگرنه کسی ک ی ذره هم بهش امیدندارم چراازبچه دارشم حداقل فقط خودم بدبخت زندگی کنم تاابد بهتره تااین ک ی بچه بیگناهم بیارم وسط زندگی سگیم

این ک گفتم دعام کنین چون ازبس کتک خوردم ک چرا حامله نمیشی لابد قرص میخوری یاامپول زدی و.... خسته شدم ...

شما باردار شدید؟

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️
شما باردار شدید؟

سلام عزیزم ن متاسفانه البته متوجه شدم بخاطر ضخامت کمم بود و هرماه فولیکول خوب داشتم. خودم با نشاسته و استروژن وپروژسترون درمان کردم این ماه ضخامتم عالی بود ولی روزی ک سونو رفتم مایع ازاد دیده شده بود و فولیکول نداشتم دیگه نمیدونم ازاد شده بودن یا کلا نداشتم و نوشته اگ این ماهم نشدم برم واس عکس رنگی