2777
2789
عنوان

چطور دل بقیه رو بدست بیاوریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4937 بازدید | 79 پست
عزمزمه اشتباهه اشتباه تا جدا نشدی اصلا وارد رابطه نشو کجا رفته شوهرت من فکر کردم مجردی!!!

جداام دیگه دو ساله فقط هنوز پروسه قانونیش تموم نشده بعدم اینارو بهش میگم نمی‌دونم خبر ندارم ازش حتما خونه مادرش

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
الان تا متاهلی دنبال پیشنهادی؟؟؟؟

من دنبال نیستم اون اومد سراغ من بعدم چ تاهلی دو هفته دیگه دادگاهمونه دو سالم هس جداییم کلا بعدم همه اینارو من بهش میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداام دیگه دو ساله فقط هنوز پروسه قانونیش تموم نشده بعدم اینارو بهش میگم نمی‌دونم خبر ندارم ازش حتما ...

مهم پروسه قانونی‌شان!!

چطور شوهرت ول کرده بلاتکلیف رفته؟؟چند سالته؟چند سال تو زندگی بودی؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من دنبال نیستم اون اومد سراغ من بعدم چ تاهلی دو هفته دیگه دادگاهمونه دو سالم هس جداییم کلا بعدم همه ...

بنظرم تا قانونی جدا نشدی باهاش هیچ حرفی نزن در خصوص خودتون

اون الان میدونه تو اوکی هستی

الان وقت با دست پس زدنه

بذار یه مدت بگذره هم قانونی طلاقت بگیری هم یکم انتظار بکشه لازمه

مهم پروسه قانونی‌شان!! چطور شوهرت ول کرده بلاتکلیف رفته؟؟چند سالته؟چند سال تو زندگی بودی؟؟

باورت نمیشه چقدر مسخره رفت سر عوض کردن کانال تلویزیون دعوا راه انداخت بعدم ول کرد رفت گفت جهان بینی ما بهم نمیخوره حتی بعد از درخوواست جداییش مشاور گفت مسخره ترین پرونده ایه ک زیر دست من اومده حیفه ولی ی مادر بیمار روانی داشت ک تحت تاثیر اون بود..۳ سال ولی ۳ ماهم زندگی نکردیم همش یا قهر بود یا نبود دانشجوی دکترای شهر دیگه بود

بنظرم تا قانونی جدا نشدی باهاش هیچ حرفی نزن در خصوص خودتون اون الان میدونه تو اوکی هستی الان وقت ب ...

یعنی دیدمش چیزی نگم؟ پس اینک گفتم میخوام در مورد موضوعی باهاتون حرف بزنم..اگر گفت چی بود اون موضوع؟

باورت نمیشه چقدر مسخره رفت سر عوض کردن کانال تلویزیون دعوا راه انداخت بعدم ول کرد رفت گفت جهان بینی ...

اینکه ظاهر ماجراست قطعا باطنش یه داستانی پشتش بوده

یعنی دیدمش چیزی نگم؟ پس اینک گفتم میخوام در مورد موضوعی باهاتون حرف بزنم..اگر گفت چی بود اون موضوع؟

بهانه بیار بگو حالا کار دارم حالا بقول خودش مهمون دارم .... دست به سرش کن تا طلاقت نگرفتی

عزیزم از پستت و نظرات خودت و بقیه ی کاربرها خیلی استفاده کردم مرسی 

کاربریِ دومم🌊 اینجا راحت و خوش‌حال، مینویسم و مینویسم و مینویسم 🤍✨دانشجو و شاغل👩🏻‍🎓مردم معمولا انسان‌های موفق رو دوست ندارن، ولی من ترجیح میدم یه موفقِ موردِ نفرت واقع شده باشم ... 🦄🤸🏻‍♀️در ۲۷ سالگی به سر می برم و اونچه که می خواستم رو دارم... مسیر برام روشنه و روز به روز همه چی بهتر میشه😍💫مرسی خدای بی نظیرم 💖😍
عزیزم از پستت و نظرات خودت و بقیه ی کاربرها خیلی استفاده کردم مرسی 

ممنون‌چه خوب که مفید بود🙂

وای وای پست اخرت تو تاپیک خودکشی

چه دردناک بوودددد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

وای وای پست اخرت تو تاپیک خودکشی چه دردناک بوودددد

واقعا همین اتفاق افتاده

مامانم میگفت انقدرم خوشگل بود دختره، یه لحظه کار احمقانه یه عمر بدبختی و فلاکت

واقعا همین اتفاق افتاده مامانم میگفت انقدرم خوشگل بود دختره، یه لحظه کار احمقانه یه عمر بدبختی و فل ...

اوا 

نکنه برایه عشق احمقانه؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اوا  نکنه برایه عشق احمقانه؟؟؟

نمیدونم دلیلش چیه این بنده خدا الان ۲۰ساله فوت کرده ولی احتمالا همین چیزا بوده دلیلش

نمیدونم دلیلش چیه این بنده خدا الان ۲۰ساله فوت کرده ولی احتمالا همین چیزا بوده دلیلش

خدا رحمتش کنه

چه کارا میکنن

یه عمر دنیایی و یه عمر ابدی عذاب برا خودشون میخرن