2777
2789

دختر خاله م حامله س امروز رفت سونو جنسینت نی نی هم معلوم شد که پسره خیلی دوسداشتم منم الان با اون باردار باشم خیلی واسش ذوق کردم واسش خوشحالم هستم ولی دلم میخواست که منم باردار باشم الان همه مثل اون بهم اهمیت بدن و واسم ذوق کنن😭

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

میشی خوب

عزیزم

چرا ناراحتی

همه بچه دار میشن توی این زمونه با این پیشرفت علم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم انقدر دلت میخواد یدونه بیار

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
میشی خوب عزیزم چرا ناراحتی همه بچه دار میشن توی این زمونه با این پیشرفت علم

آخه با هم اقدام کردیم دروغ چرا منم دلم خواست از این خوشیا

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
خب عزیزم انقدر دلت میخواد یدونه بیار

نزدیک یکساله اقدام کردم باردار نشدم هنوز😭

آخه با هم اقدام کردیم دروغ چرا منم دلم خواست از این خوشیا

میاد خوووب

من خیلی طول کشید تا باردار سدم

الان دوستام دختر و پسر کنکوری دارن

من بچم تازه هشت سالشه

فقط بهت میگم استرس و نگرانی رو از خودت دووور کن

میبینی به وقتش میاد نی نی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
منم جاریم بعد من عروسب کرد بارداره انشاءالله تن خودش و بچش سلامت باشه اما من دلم غم داره

انشالله خدا هیچکس رو منتظر نذاره

شوهرمم عاشق بچه س دلم واسش میسوزه که هنوز نتونسته پدر بشه

منم کاش باردار باشم دعاکنید برام انشاالله توهم به زودی خبر بارداریتو بدی گلم

انشالله که باردار باشی

توروخدا واسم دعا کن مادر شوهرم اینا خیلی تیکه میندازن بهم

نزدیک یکساله اقدام کردم باردار نشدم هنوز😭

اخی عزیزم ایشالله خدا بهت یدونه دختر ناز بده ورزش کن حتما خیلی موثره

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
میاد خوووب من خیلی طول کشید تا باردار سدم الان دوستام دختر و پسر کنکوری دارن من بچم تازه هشت سالش ...

راهی هست که به زودتر باردار شدن کمک کنه؟

تقریبا همه ی راه ها رو رفتم ولی خبری نیست