2777
2789
عنوان

لكه قرمز روي دستمال😭

231 بازدید | 14 پست

بچه ها  بياين كمكككك😩

من ٩ هفته و ٢ روزمه، تو اولين سونوم كه تو ٥ هفتگي بود يه هماتوم ديده شد كه دكتر شياف داد دفعه بعد رفتم گفت خيليش جذب شده خداروشكر

اصلا هم خونريزي يا لكه بيني نداشتم از اولش

منتها ديشب بعد از دستشويي با دستمال كه پاك كردم ديدم به اندازه يه بند انگشت قرمز  متمايل به قهوه اي شد دستمال😭

نتونستم تشخيص بدم خونه يا ترشحه انقدر كه ترسيده بودم...

بعدازونم ديگه نديدم

تروخدا كسي ميدونه از چي ميتونسته باشه؟! علامت بديه؟!

تروخدا كمكم كنيد دكترم تا شنبه نيست دارم سكته ميكنم

خداجونم مراقب هردو پسرم و همه كوچولوهاي دنيا باش🙏🏻❤️

فقط استراحت! 

من خونریزی هم داشتم خداروشکر هیچیش نشد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن فقط

لکه قهوه ای نگران کننده نیست زیاد، اگه همزمان شیاف استفاده کنی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
فقط استراحت!  من خونریزی هم داشتم خداروشکر هیچیش نشد

واسه من هنوز خونريزي نيست يچيز مثل خون آبه حس كردم رو دستماله كه كلي نگرانم كرده😭 استراحت يعني همش دراز بكشم؟ كاراي سبك روزمره هم انجام ندم؟

من خودم هماتوم داشتم پشت جفت دوتا ۴۰ میلی و ۳۵

دوهفته استراحت مطلق و شیاف داشتم دیروز تو سونو یکی شده بود ۲۵ میلی و یکی ۱۵

همچنان باید استراحت کنم تا تموم بشه😩

واسه من هنوز خونريزي نيست يچيز مثل خون آبه حس كردم رو دستماله كه كلي نگرانم كرده😭 استراحت يعني همش ...

فقط برای دسشویی از جا بلند شو و حمام دیر به دیر برو با آب ولرم

منم همچین لکه دیدم و قطع شد فقط استراحت کن من الان 6 ماهو دارم تموم میکنم

خوش بحالت تروخدا دعا كن منم به اون روزا برسم😞 همش ترس دارم تو وجودم...

من خودم هماتوم داشتم پشت جفت دوتا ۴۰ میلی و ۳۵ دوهفته استراحت مطلق و شیاف داشتم دیروز تو سونو یکی ش ...

خونريزي يا لكه بيني هم داشتي؟؟

به نظرت ممكنه واسه منم يهو زياد شه؟ از همينش ميترسم😭

خیلیا تا اخر استراحت لکه بینی داشتن که نشونه ی دفع هماتومه

خونريزي يا لكه بيني هم داشتي؟؟ به نظرت ممكنه واسه منم يهو زياد شه؟ از همينش ميترسم😭

نداشتم

اگر استراحت باشی هیچ اتفاقی نمیفته و روز به روز کوچکتر میشه

واسه من هنوز خونريزي نيست يچيز مثل خون آبه حس كردم رو دستماله كه كلي نگرانم كرده😭 استراحت يعني همش ...

چرا منم کارهای خونه رو انجام میدم اما با احتیاط

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️