2777
2789
عنوان

سلام بچه ها آخر چی شد حقوق کارگرارو میگم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هنوز مشخص نیست 27 اسفند باز جلسه دارن چون احتمالا نماینده کارفرماها زیر بار بالا رفتن حقوق نمی ...

خدایی با این گرونی همون ۴۰۰ به اضافه ۱۰ درصدم باز کمه چون میدونم باز گرون میکنن همه چیو کلا همه چیو باید همیشه از دهن ملت ایران مخصوصا کارگرای بیچاره در بیارن😔

انشا ا... به همه همینطور به شما مهربون ... ببین کارمون به کجا رسیده😔

عزیزم خدا بزرگه بسپار ب خودش. اینکه میگم برکت بده واقعا دیدم خودم ما چون خونه ساختیم از اول عروسی کلا سیصد چارصد ته حقوقمون میمونه همه میره ب قسط ولی واقعا واقعا واقعا همون برکت داره. هیچ وقت کم نذاشتیم. دلت ک صاف باشه بقیشو بسپاری ب خدا حله . ان شاءالله خودش یه معجزه ای بکنه ما نباید قدرتشو فراموش کنیم 

عزیزم خدا بزرگه بسپار ب خودش. اینکه میگم برکت بده واقعا دیدم خودم ما چون خونه ساختیم از اول عروسی کل ...

آره واقعا درسته 

قربون خدا برم

خدا که رحمن و رحیمه

بنده هاش بهم رحم نمیکنن ..

خدایی با این گرونی همون ۴۰۰ به اضافه ۱۰ درصدم باز کمه چون میدونم باز گرون میکنن همه چیو کلا همه چیو ...

هرکس هرکار دوست داره میکنه!و هییییچ قشری مظلوم تر از کارگر نیست حرفی هم زده بشه میگن ناراحتی از دستمزد نیا!مردم هم که از ترس بیکاری و خرج و مخارج.........😓

هرکس هرکار دوست داره میکنه!و هییییچ قشری مظلوم تر از کارگر نیست حرفی هم زده بشه میگن ناراحتی از دستم ...

بخدا قسم

در صورتیکه هیچکس تو این مملکت زحمت کارگرو نمیکشه از همم به قول شما حرف میخوره 

آدم گریش میگیره بخدا 

آره واقعا درسته  قربون خدا برم خدا که رحمن و رحیمه بنده هاش بهم رحم نمیکنن ..

میدونم میفهمم چی میگی. ولی خب نباید ناامید بشیم. ان شاءالله درست میشه. فقط با ناراحتی و اعصاب خوردی و غصه نباید یکاری کنیم ک سلامتیمونم ب خطر بیفته . اون دیگه قوز بالا قوزه